Sök produkt

Golvvärmebutiken

86 Recensioner

Kundrecensioner

Utmärkt
66 %
Bra
24 %
Medel
8 %
Dålig
1 %
Mycket dålig
0 %
  • Skriv en recension!


  • Ange ditt fulla namn här
  • Ange en giltig e-postadress
  • Skriv ner recensionen
Mattias True
2021-01-16 20:43:56
Snabb leverans och den enda butiken som sålde just den termostaten jag behövde.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Daniel Tunberg True
2021-01-16 09:01:36
Bra beskrivna produkter. Snabb support service. Instruktionerna för min golvgivare var bra, men krävde en del läsning för att förstå.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas True
2021-01-16 07:47:33
Snabb o bra service gällande information innan köp. Mycket trevlig personal. Jar inte monterat ännu men det ser jag fram emot att göra. Bra kvalitet på grejerna

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2021-01-10 21:07:10
Snabbt och bra. Inte testat och installerat mitt golv än, men vilken snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Bergkvist True
2021-01-04 14:54:35
Mycket snabb leverans och besvarande vid eventuella frågor, överlag positivt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan-Åke True
2021-01-02 08:46:08
Mycket snabb leverans. Bra produktutbud.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer Nilsson True
2021-01-02 06:31:36
Köpt golvvärme här vid flera tillfällen och även nämt för mina vuxna barn och arbetskamrater som också handlat här och det fungerar perfekt varje gång. Kanske är lite lat men skickar ett mail med hur det ser ut och vad jag vill uppnå och det kommer svar, ofta med vändande post, med vad jag bör använda och det har funkat klockrent varje gång.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Agris True
2020-12-28 06:24:26
Snabb leverans och låga priser!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2020-12-27 13:21:43
Bra priser och bra support! Dessvärre stämmer inte lagerstatus, åtminstone inte i mitt fall. Beställde en vara som enligt hemsidan skulle skickas "imorgon". Detta visade sig inte stämma, varan skickades drygt en månad efter beställning. Ännu värre var att jag fick reda på att varan var restnoterad en vecka efter beställning när JAG kontaktade support och undrade vad som hände med min order. När jag kontaktade fick jag snabbt besked och varan skulle skickas nästkommande vecka. Detta visade sig inte stämma. Men, efter ytterligare någon/några veckor och vändor i med supporten så skickades varan och anlände till mitt ombud dagen efter. Värt att notera att under hela tiden stod det att varan fanns i lager och skickas inom en dag, vilket bevisligen var helt fel (varan jag till sist mottog hade producerats två veckor efter att jag lade beställningen). Så två förbättringspunkter, se till så att lagerstatus är korrekt, samt dra ett mail till kunden när ni vet att leveransen blir försen

Golvvärmebutiken

2020-12-30 17:29:12

Vissa varor levereras direkt från externa lager. Vi har ingen teknisk lösning att få lagersaldo hos leverantör att synka med våra saldo. Detta gör tyvärr att vissa produkter visas med fel uppskattade leveransdag. En lösning ligger i pipeline men relativt långt fram i tiden... Dock ska vi se över vår kommunikation kring sena leveranser. detta kan förbättras redan nu.

Mikael True
2020-12-26 09:17:01
Mycket snabb och smidig leverans. Bra produktutbud.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tord True
2020-12-26 07:34:42
Superbra support vid produktfrågor och bra returhantering (vid byte)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars-göran Ivarsson True
2020-12-26 07:11:27
Snabb leverans av lagerförda produkter. Låga priser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Vikström True
2020-12-23 09:51:50
Bra priser och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Hermansson True
2020-12-22 19:53:41
Utmärkt, mycket snabbt levererat!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart True
2020-12-22 09:41:36
Snabb o bra leverans o bra teknisk support...

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christian Ehrensvärd True
2020-12-22 08:08:15
Grymt fin värmematta och megasnabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Fredriksson True
2020-12-21 10:35:30
Bra service och leverans dagen efter!! Bra och hjälpsam assistans vid tekniska frågor.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jannick Pedersen True
2020-12-19 08:23:25
Snabbt svar och snabb leverans ????????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Ljung True
2020-12-19 07:38:59
Snabb leverans och bra kvalitet på produkterna.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Adam Clarbull True
2020-12-17 08:07:33
Smärtfritt! Skulle använda igen

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Erik True
2020-12-15 14:03:47
Bra produkt och trevlig chaufför, dock inte så snabb leverans som uppfattat.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kenneth Winroth True
2020-12-14 19:02:21
Har beställt 2st olika termostater och installerat båda. Båda fungerar klockrent. Lätt att beställa, leverans inom utsatt tid, lätta att installera. Allt i hanteringen från Värmegolv fungerade över förväntan. Ger gärna 5 stjärnor. Mycket bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2020-12-14 09:06:50
Beställde spårad golvspån till två rum. Frakten gick direkt från LK via ett lokalt fraktbolag. Blev ej meddelad när det skickades och fick inte något spårningsnummer eller ett datum när leveransen skulle ske. Efter en vecka på fredag em ringer ett annat fraktbolag och står utanför mitt hus. Snabbt hem från jobbet för att ta emot skivorna i ösregn, snabb vända till lokala bygghandeln för att köpa presenning för att skydda dom från regnet och fukten... Transportören kunde ha lite bättre framförhållning att ringa åtminstone 30min innan leverans och golvvärmebutiken borde se till att gods som inte skickas direkt från dom är spårbara.

Golvvärmebutiken

2020-12-18 08:12:54

Hej Fredrik, Tråkigt att höra. Speditören skall avisera dagen innan leverans och får inte komma oaviserat. Alla vill samtidigt att transporter skall gå så snabbt som möjligt och något har uppenbarligen missats i ditt fall. Ber om ursäkt för detta och hoppas att produkterna kommer kompensera för problemen i samband med leverans.

Frank True
2020-12-13 11:01:23
Allt fungerade utmärkt. Bra produkter till bra priser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats Lagerqvist True
2020-12-13 10:57:15
Snabb och bra service

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf Nilsson True
2020-12-13 09:36:34
Snabb leverans , bra priser ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Arnfinn Rötvold True
2020-12-13 08:38:24
Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans-Åke True
2020-12-13 07:20:15
Andra gången jag köper av er och även denna gång snabb leverans och jag har fått det jag beställt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Dan Sunding True
2020-12-12 12:07:02
Snabb och bra leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Frans True
2020-12-12 09:32:43
Snabb och enkel leverans. Bra support.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Erik True
2020-12-12 08:57:14
Smidig beställning och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonny Pettersson True
2020-12-10 22:23:39
Fungerade bra, skickades dock med två paket ( 2 sms) vilket jag missade, blev lite struligt då grejorna skulle hämtas ut. saknade även dimensioneringslathund för de olika dimensionerna och c-cavstånden, borde kunna grejas.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Nilsson True
2020-12-09 12:07:45
Snabba svar på frågor och snabb leverans. Högsta betyg.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus True
2020-12-09 10:36:10
Riktigt bra service. Snabba svar om produkt och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ola True
2020-12-08 20:19:27
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

H. Hopstadius True
2020-12-08 16:37:52
bra pris och leverans inom mindre än 24 timmar!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas Vestin True
2020-12-08 08:50:25
Leverans dagen efter och bra prisuppgift produkten. Hur nöjd som helst!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tom True
2020-12-08 08:13:20
Bra priser och snabb leverans. Okej support. Leveransen kom i två olika omgångar och krångligt med returfrakt för returer

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Snabbt och bra True
2020-12-08 07:28:17

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2020-12-07 09:10:40
Snabb leverans, om än i två olika paket som kom vid olika tidpunkt. Skulle ha uppskattat om det informerades bättre om detta, så jag slapp besöka utlämningsstället två gånger.

Golvvärmebutiken

2020-12-16 19:07:47

Hej Karl-Erik, Vi jobbar på att förbättra denna kommunikation. Ibland händer det att leveranser kommer från olika lager och då kan detta problem tyvärr uppstå.

Magnus True
2020-12-07 06:51:14
Bra och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sören True
2020-12-06 12:46:52
Konstiga hänvisningar när det var ersatta detaljer. Ringde och fick hjälp direkt och delarna dagen efter

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kjell True
2020-12-06 12:31:53
Superbra kundservice och kvalitativa produkter!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Paddy True
2020-12-06 09:19:23
Snabb och korrekt leverans. Rekommenderas !

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Emil True
2020-12-06 07:14:05
Mycket snabb leverans,bra servis

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jörgen Winberg True
2020-12-05 12:49:21
Fantastisk kundservice & snabba leveranser. Deras råd & tips sparade mig många tusenlappar.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Persson True
2020-12-05 11:45:46
Snabb leverans utan problem

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robert True
2020-12-05 09:33:15
Snabb leverans och mycket bra priser men erhöll skadat gods. Efter ett tag svarade dom utan förståelse och ville inte ersätta produkterna. Deras offeravdelning bör kunna vara mer lyhörd och inte så lat. Önskade två offerter med två olika tillverkare, fick bara en.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders True
2020-12-05 07:52:46
Kanonbra service och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders True
2020-12-05 07:52:12
Kanonbra service och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thomas Lindberg True
2020-12-03 18:07:28
Snabba leveranser utmärkt kommunikation med er och golvvärmen i badrummet fungerar jättebra nu.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Erik Geijer True
2020-12-01 16:56:40
Först blev det fort och fel, efter brevväxlingar blev det rätt och bra. Vänligt och trevligt bemötande.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bert-Olov Karlsson True
2020-12-01 10:17:56
Bra hjälp på chatt. Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Shefki True
2020-12-01 09:21:52
Mycket bra både på nätet och var där och hämtad 10 av 10 enkelt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

CJ Almqvist True
2020-11-29 06:51:22
Fantastiskt bemötande och snabb service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Claes True
2020-11-25 07:47:08
Snabb och korrekt leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Hellgren True
2020-11-24 20:00:34
Snabb leverans och snabba svar på frågor

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Michael True
2020-11-24 10:01:47
Extremt snabbt, bra produkt, endast betalning är lite outdated: Implement Stripe/Paypal to be a bit easier on checkouts please

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kent True
2020-11-24 06:31:55
Snabb leverans å rätt grejor.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif True
2020-11-23 19:22:57
utmärkt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Axhage True
2020-11-23 15:53:22
Felfritt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

stefan True
2020-11-23 11:15:33
bra kundservice snabba leveranser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bosse True
2020-11-23 08:15:14
Snabba o bra! vi som inte är från "stan" skulle hämta prylar men dålig skyltning av infart och hittade inget namn på huset heller.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus True
2020-11-23 06:51:28
Tack för hjälpen, nu varmt på golvet igen??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2020-11-22 20:57:57
Riktigt bra support, bra kvalitet på produkt samt otroligt snabb leverans. Kan inte bli bättre.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thomas Pelz True
2020-11-22 11:13:12
Trevlig, kunnig o inte minst imponerande snabb service!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

André True
2020-11-21 22:13:03
Köpte saker flera gånger, allt var perfekt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

André True
2020-11-21 22:12:53
Köpte saker flera gånger, allt var perfekt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alexander Ölén True
2020-11-21 14:30:45
Fick mina grejer på mindre än 24h! Riktigt bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy True
2020-11-21 13:50:23
Snabb leverans och bra information om status på ordern.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thomas Nilsson True
2020-11-21 11:17:29
Snabbt o smidigt??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jochen Simeonidis True
2020-11-21 07:42:38
Mycket bra service??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

HenrikJ True
2020-11-21 07:25:25
Söndag kväll: Skrev teknisk fråga om möjliga orsaker varför min golvvärme inte fungerade. Måndag morgon: Utförligt trevligt svar. Beställde ny termostat. Tisdag: Termostaten kom. Monterad. Funkar. Helnöjd!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter True
2020-11-18 09:56:08
Beställde nyss en termostat för golvvärme. Beställningen var packad och frakt beställd på strax över en halvtimme(!) Finns även en chat på hemsidan om man behöver ställa frågor, fungerar bra! Det enda negativa så här långt var att leveransen går med DHL, vilket för mig innebär att paketen hamnar på ett utlämningsställe (butik) som jag överhuvudtaget inte vill gå in i, så jag betalade en hundring extra för hemleverans för att komma runt problemet.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart True
2020-11-18 06:43:31
Snabbt och bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Micke True
2020-11-17 22:36:52
Galet snabb leverans och allt har stämt i kartongen och allt enl förväntan ..

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rasmus True
2020-11-17 19:56:52
Relativt dålig på recensioner men GVB förtjänar toppbetyg! Aldrig några konstigheter och snabba leveranser, även löst nödlösningar åt mig på kort tid!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rasmus True
2020-11-17 19:56:35
Relativt dålig på recensioner men GVB förtjänar toppbetyg! Aldrig några konstigheter och snabba leveranser, även löst nödlösningar åt mig på kort tid!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christine Wiebe True
2020-11-16 19:14:25
Supersnabba leveranser , trevlig support och mycket hjälpsamma

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Henke True
2020-11-10 14:27:22
Bra kundservice och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johan Sonnbring True
2020-11-08 10:48:44
Snabbt och smidigt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2020-11-08 08:39:53
Mycket snabb leverans, inte jättesnabba att svara på frågor varken tel eller mail.

Golvvärmebutiken

2020-11-09 11:17:24

Vi jobbar ständigt på att förbättra oss och har faktiskt uppdaterat vår telefonväxel i fredags. Nu bör vi vara bättre på att hantera inkommande samtal.

Leif Eriksson True
2020-11-05 16:58:05
Sen leverans men jag var ute i god tid. Bra att det gick snabbt att ändra leveransadress. Nöjd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer True
2020-11-05 15:29:40
Snabb service

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patik True
2020-11-05 09:09:42
Grymt snabba,bra näthandel som tar hand om sina kunder Rekomenderas

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus True
2020-06-12 00:00:00
Bra kundservice

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00