Sök produkt

Golvvärmebutiken

388 Recensioner

Kundrecensioner

Utmärkt
82 %
Bra
11 %
Medel
3 %
Dålig
1 %
Mycket dålig
2 %
  • Skriv en recension!


  • Ange ditt fulla namn här
  • Ange en giltig e-postadress
  • Skriv ner recensionen
Helen Andersson True
2022-01-14 17:41:27
Tyvärr så hade "Varmamattan large" tryckskador av att något måste ha stått och lagrats på den. Inget fel på emballaget så trycket måste ha uppstått på ert lager. Dessutom stod det i reklamen att den lämpade sig för att ha under skrivbordet, men det första som dök upp i paketet var en varningslapp med röd text om att "värmemattan rekommenderas att användas på sten-, betong- eller klinker-underlag och att på värmekänsliga underlag som exempelvis trä, plast och linoleum kan värmemattan bli för varm och skada underlaget". Jag har trägolv och blev jättenervös, men så stor skada gjorde den inte; lite kåda rann ut men stelnade snart igen och så luktade det bastu och det var ju trevligt. Men besviken på mattans skador och dessutom svårt att få tillräcklig värme under ett bord placerad innanför en yttervägg. Så det blir till att köpa ett litet element istället.

Golvvärmebutiken

2022-01-19 12:49:13

Det står faktiskt även i produktbeskrivningen att den inte rekommenderas till känsliga underlag. Maximala effekten på mattan är bara 150W så är det ett kallt rum så är det inte säkert att effekten räcker fullt ut. Jag föreslår att komplettera med ett litet element istället för att ersätta med element. Gällande skadorna så får du gärna kontakta kundsupport om det.

Johan True
2022-01-13 12:42:53
Strul med första leveransen, men det har DHL som strulade. Golvvärmebutiken fixade ett nytt paket så fort vi upptäckte strulet. Väldigt snabbt svar och åtgärd. Supernöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rikard True
2022-01-13 11:33:40
Bra service, dock var känslan på produkten jag köpte (golvvärme termostat K1n) väldigt skral. Behöver fixeras med snabblim.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rikard True
2022-01-11 07:27:12
Bra service, dock var känslan på produkten jag köpte (golvvärme termostat K1n) väldigt skral. Behöver fixeras med snabblim.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Simon Edlund True
2022-01-10 07:29:46
Utmärkt service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bjerstedt True
2022-01-09 07:51:24
Bra och snabb leverans så kylan blev till värme

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johannes True
2022-01-08 22:01:25
Bra utbud samt snabb leverans. Precis vad jag behövde. Ett av få butiker som hade de NC-ställdon jag ville ha. Full pott enligt mig.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Greg True
2022-01-08 15:05:06
Enkel beställning bra pris, snabb leverans, rekommenderar!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hasse Johansson True
2022-01-08 12:33:58
Supersnabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per True
2022-01-08 11:41:55
Snabb leverans. Bra pris Bra support

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter True
2022-01-08 09:48:37
Jag har köpt tre termostater för el golvvärme vid tre tillfällen. Bra grejer till bra pris och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf Henry Ekman True
2022-01-01 19:31:30
Mycket bra servie och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Almgren Björn True
2021-12-27 11:36:28
Bra support. Reservdelskort löste mitt problem

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan Enberg True
2021-12-26 07:29:55
Varor av hög kvalité och mycket snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas Ekstrand True
2021-12-22 13:45:45
Trevligt och kompetent bemötande i kundtjänst, rätt produkt till bra pris och dessutom om jättesnabb leverans. Kan det bli bättre ? Bra jobbat ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans Liljeroth True
2021-12-22 12:31:14
Golvvärmebutiken hade precis vad vi behövde. Vi fick bra rådgivning, snabb hantering efter beställning och supersnabb leverans. Toppen.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Adel Hassoun True
2021-12-21 18:48:07
Klockrena produkter och super grym service verkligen redan rekommenderat flera vänner.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mattias True
2021-12-20 07:27:13
Snabb och smidig leverans, bra priser dessutom!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Pehrsson True
2021-12-15 20:11:11
Nu blev det en matta till. Först en under matbordet och nu en innanför ytterdörren för att torka och värma upp vinterskorna. Tidur start 17.00 stängs av 06.00 TOPPEN Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2021-12-15 12:46:31
Bra utbud, bra priser, snabba leveranser och snabb support när det behövs. Kan inte bli annat än full pott.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johan True
2021-12-15 09:55:28
Allt bra, snabb lev.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kenneth SANDSTRÖM True
2021-12-14 12:54:45
Bra produkt, bra pris, snabb leverans. Betalningen med kontokort fungerade inte trots tre olika fungerande kort. ..Onödigt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Markus Wahlberg True
2021-12-14 08:00:28
Bra priser. Bra packeterat och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan True
2021-12-13 22:01:28
Mycket bra service och perfekt produkt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Carl Andersson True
2021-12-13 09:19:16
Snabbt och med bra produkter!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Karlsson Christer True
2021-12-12 18:21:03
Smidigt och snabbt. Tack

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Berndt Sparrwardt True
2021-12-12 10:26:20
Snabb och bra leverans. Stort utbud av produkter

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jessica True
2021-12-11 20:19:55
Kanonbra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Attila Kanyo True
2021-12-08 12:21:25
Allt är bra och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robert edstein True
2021-12-08 10:17:26
Extremt snabb leverans. Inte kontrollerat innehållet ännu men snabb och smidig leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Håkan Smedberg True
2021-12-08 06:52:47
Snabb leverans av rätt grejer.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Johansson True
2021-12-08 06:40:33
Bra grejer, Ok priser. Enda problemet var att supporten inte nämnde att det fodras en adapter, mellan värmeväxlaren och styrdonet, så då blev det till att göra en extra beställning och vänta.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus Tegerot True
2021-12-07 10:22:04
Snabbaste leverans ever!!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Kihlander True
2021-12-05 18:24:31
Extremt snabba leveranser, hade dock kännts bättre om golvärmeskåpet hade vart inslaget i bubbelplast istället för bara en kartong. Ingen skada skedd men kunde lätt har blivit så. Klart över medel på deras kundservice. Engagerad och ger ett seriöst intryck som man kommer ihåg. Här har andra mycket att lära!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Kihlander True
2021-12-05 18:21:03
Extremt snabba leveranser, hade dock kännts bättre om golvärmeskåpet hade vart inslaget i bubbelplast istället för bara en kartong. Ingen skada skedd men kunde lätt har blivit så

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Martin Gustafsson True
2021-12-05 01:34:34
Bra produkter bra service och bra leveranser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Arne Mårtensson True
2021-12-04 22:20:07
Bra produkter till vettiga priser. Superbra leverans och service. Kan varmt rekommenderas.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Forsberg True
2021-12-04 15:23:05
Bra sortiment till hyfsade priser. Mycket snabb leverans. Kan rekommenderas

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas Lindblad True
2021-12-04 13:18:45
Smidigt och prisvärt. Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Hollström True
2021-12-03 12:42:34
Funkade superbra. Jag hade lagt till en produkt som jag inte visste ingick i ett paket som jag beställde samtidigt. Då fick jag ett mail där dem frågade om jag ville ha en extra eller om det räckte med den som ingick. Förtroendeingivande gest. Andra butiker hade skickat allt ändå.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf B True
2021-11-30 22:30:41
Allt bra förutom att DHL slarvade bort paketet, men det kom fram till slut. Kul med dåliga göteborgsvitsar i telefonkön!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf B True
2021-11-30 22:30:19
Allt bra förutom att DHL slarvade bort paketet, men det kom fram till slut. Kul med dåliga göteborgsvitsar i telefonkön!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf B True
2021-11-30 22:29:54
Allt bra förutom att DHL slarvade bort paketet, men det kom fram till slut. Kul med dåliga göteborgsvitsar i telefonkön!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jim olsson True
2021-11-29 09:54:14
Handlat 2ggr funkat kanon båda gångerna

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patrik Marjeta True
2021-11-28 09:48:16
Snabb behandling av min order, sedan tog det nästan en vecka innan jag hade det jag beställt i min hand. Så 5 + till golvvärmebutiken och 1 + till speditören.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Markus Tiredal True
2021-11-27 11:06:42
Har handlat flera gånger hos Golvvärmebutiken och alla gånger har det varit kanon support och bra produkter. Har upplevt bara positivt många ++++++++++

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Edin True
2021-11-27 07:50:12
Snabbt och enkelt ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Malin Ekman True
2021-11-24 20:52:45
Bra priseroch snabb leverans?? Mycket nöjd??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robin Asplund True
2021-11-21 16:19:30
Allt bra! Snabbt, enkelt. Kunnig personal.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Lundqvist True
2021-11-21 10:41:27
Jätte bra support och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andreas True
2021-11-21 06:36:07
Snabb leverans, bra produkter, inga konstigheter. Blir inte bättre!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andreas True
2021-11-21 06:35:53
Snabb leverans, bra produkter, inga konstigheter. Blir inte bättre!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Snickartoby True
2021-11-20 20:32:02
Snabbt och enkelt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Karl-Erik Hellström True
2021-11-19 15:19:25
Trevlig och hjälpsam via chatten, bra priser och mycket snabb leverans, har dock inte provat produkterna än. Rekommenderas ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Olof Thulin True
2021-11-17 13:07:34
Snabbare än så här går det inte! Smidigt, bra färdiga paket med allt som behövs! Tack så mycket!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Gultheimer True
2021-11-17 08:35:55
Snabb leverans ????????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bengt Tjörnebrant True
2021-11-13 19:18:06
Mycket trevliga och löser problem blixtsnabbt. (Där jag själv klantat till det vid beställning)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ralph Jonsson True
2021-11-13 12:57:25
Håller med om bra telefonrådgivning... Snabb leverans likaså!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Henrik Brrg True
2021-11-13 12:18:33
Bra telefonrådgivning, snabb leverans. Brasklapp för att grejorna ännu inte monterats.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf Rydberg True
2021-11-13 09:35:55
Som alltid, snabb och säker leverans. Härlig service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Predrag Krvavac True
2021-11-13 08:53:19
Super bra leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars-Erik Malm True
2021-11-10 09:03:35
Bra sortiment och snabba leveranser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Wadmark True
2021-11-09 21:09:53
Bra bemötande och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Julian Schönfelder True
2021-11-09 07:30:38
Extremt proffsigt och snabba leveranser. Mindre än 36h efter beställning fanns varorna att hämta

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Esbjörn Johansson True
2021-11-08 06:28:57
Köpte deras egna trådlösa styrningskit till vaytenburen golvvärme, fungerar kanonbra. Snabb leverans också.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif Tornqvist True
2021-11-07 11:12:16
Fungerar bra som ersättare till våra 2 trasiga 30 år gamla T2 termostater. Nu har vi endast en termostat kvar att byta ut. Får se hur länge den håller!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik stenberg True
2021-11-07 08:38:44
Bra leveranser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sören Andersson True
2021-11-07 07:33:54
Snabba!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer Olausson True
2021-11-06 13:17:37
Proffsig och snabb hjälp

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andreas True
2021-11-03 08:29:06
Snabb leverans och trevligt bemötande på kundservice.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Janne Nordlöf True
2021-11-02 15:14:04
Snabb leverans och trevlig kontakt/hjälp med montering av nytt styrkort som gjort sitt efter 15 år! Utmärkt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rolf Lövstrand True
2021-11-01 06:56:39
Skulle beställa ny styrenhet till golvvärmen och fick bra support och sen dessutom snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan Nyberg True
2021-10-31 18:00:00
nöjd!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pontus True
2021-10-30 19:15:53
Snabbt och enligt förväntan.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fantastisk så bra True
2021-10-30 18:59:58
Snabbt och bra. Allt stämmer…..

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rolf Larsson True
2021-10-30 12:59:27
Snabbt och bra

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Nilsson True
2021-10-30 12:21:33
Snabb leverans och riktigt bra support!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Klara Tivert True
2021-10-30 09:11:47
Godset kom transportskadat, jag och chauffören följde protokollet. Det handlade om 5 spruckna cellplastskivor á 98kr/st av en beställning på över 25 000kr. Fick svar från kundtjänst att jag skulle fylla i en pdf, sedan returnera varorna till dom så de kunde kontrollera att de spruckna skivorna verkligen var trasiga. När deras kontroll var klar tänkte dom skicka nya produkter till mig. Om det handlar om så lite pengar i förhållande till beställningen och sprucken frigolit som jag lätt kan ”bevisa” med kort, kan ni väll bara göra det enkelt för kunden? Lämna bara tillbaka pengarna för den trasiga frigoliten. Slängde skiten och blev irriterad över extrajobbet som krävdes för att jag skulle få reklamera uppenbart trasiga produkter. Finns annat att tänka på när man står i stora projekt hemma. Dessutom är det ett krav att man skall vara hemma vid leverans. Snälla, fixa så man kan lämna fullmakt enkelt till chauffören. Tvingades ta en semesterdag(har ingen familj eller nära grannar) för att

Golvvärmebutiken

2021-11-29 09:14:32

Hej Klara, Tråkigt att höra. Men vad jag kan se så har du endast haft kontakt med kundsupport som bett dig fylla i ett dokument för att ta reklamationen vidare internt här. Då vi aldrig fått svar så har ärendet inte gått vidare till någon handläggare för reklamationen.

Johan True
2021-10-27 13:45:37
Snabb leverans, inga problem, utmärkt support.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jørn True
2021-10-27 09:53:00
Rask leveranse og gode priser!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

fredrik True
2021-10-26 10:10:13
utmärkt, snabb kommunikation. Fick hjälp att hitta en bra prisvärd produkt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alf True
2021-10-26 06:40:53
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alf True
2021-10-26 06:40:19
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik True
2021-10-25 08:53:27
Snabb leverans, kunniga säljare

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Roger Brodin True
2021-10-25 06:04:09
Utmärkt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Krzysztof True
2021-10-24 12:51:41
Snabbt leverans och bra servis.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Torsten Dybeck True
2021-10-23 12:45:56
Snabb leverans Komplett leverans Bra instruktioner Bra kvalitet på komponenterna ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Björn Rostvik True
2021-10-18 10:10:41
Jag beställde den lilla mobila golvvärmemattan. Snabb leverans, 2 dagar. Supernöjd med produkten. Mycket bättre kvalitet än de jag köpte förra året. Toppenbra med effektreglage. Rekommenderas varmt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ove Irvenå True
2021-10-17 16:41:12
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Krzysztof True
2021-10-17 11:33:16
Toppen betyg på varan samt snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Michael Ingvarsson True
2021-10-16 11:52:48
Snabb leverans, bra produkt som höll vad den lovade till bra pris!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nicklas Malmstedt True
2021-10-16 06:58:40
Bra support, bra priser och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefam Liljedahl True
2021-10-13 06:51:00
Blixtsnabb leverans och fantastisk bra och trevlig support! (Hamnar man i telefonkö får man höra roliga historier istället för en tråkig väntemusik! Roligt inslag! :)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Jansson True
2021-10-11 07:08:17
Fick bra service och rätt grejer till min vattenburna golvvärme via Mail, snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Pehrsson True
2021-10-10 22:46:42
Mycket bra matta, fryser inte längre om fötterna. Har kopplat en lampa på samma kontakt så jag inte glömmer stänga av den. Mycket nöjd och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Håkan Johansson True
2021-10-10 17:36:06
Superbra support! Bra priser samt produkter. Inget att klaga på!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Håkan Johansson True
2021-10-10 17:35:53
Superbra support! Bra priser samt produkter. Inget att klaga på!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

John Andersson True
2021-10-10 07:59:25
Suverän kundsupport och blixtsnabb leverans ger högsta betyg

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Amir Kadic True
2021-10-09 08:35:04
Smidig leverans med bra feedback. Toppen service!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Högquist True
2021-10-04 18:37:01
Bra pris o snabb leverans !

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Andersson True
2021-10-02 18:54:42
Helt perfekt högsta betyg för jättesnabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Drago True
2021-09-29 20:09:19
Bra pris, snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans Erik Ellman True
2021-09-29 10:26:46
Kunde med hjälp av kundsupport (tack för det) äntligen få tag på ställdon o adaptrar till min golvvärme anläggning efter att ha sökt på otaliga hemsidor, varit på Ahlsell -vi hör av oss- (hände aldrig) och en annan grossist utan framgång. Nu sitter grejerna på plats inför vintern.

Golvvärmebutiken

2021-09-30 10:29:43

Förutom att du tydligen gick till Ahlsell innan du vände dig till oss så är jag klart glad över ditt omdöme! :-)

Joakim Nissas True
2021-09-28 22:03:57
Trött säljare som lovade att mina varor skulle skickas inom några dagar eftersom de fanns på lager. Då jag ringde efter två veckor och undrade vart grejerna tagit vägen fick jag en lam förklaring om att jag måste hamnat i "skarven" då varorna tog slut! Till slut kom det jag hade beställt om dock lite transportskadat efter bara ca 6 veckor!!! Så jäkla dåligt! Har inte hört ett ljud ifrån dem under hela tiden jag väntade. Riktigt besviken! Jo förresten, fakturan kom snabbt i alla fall, med kort betalningsdatum också som grädde på moset.

Golvvärmebutiken

2021-09-30 10:28:27

Hej Joakim, Jag är väldigt ledsen att du haft en dålig upplevelse med köp hos oss. Det är en extremt stökig höst med extrema leveransproblem som ständigt förändras. Kundsupport har svårt att se mer än om en vara finns på lager eller inte när man pratar med kund. Vi kan ha tusentals artiklar på lager en dag men kommer inte den planerade leveransen så kan det vara helt slut bara någon dag senare. Det är tyvärr det som drabbat dig. Du bör dock ha fått information från oss att det va en försening. Den biten skall fungera. Jag skall undersöka varför detta inte skett och försöka förbättra rutinerna. Fakturan bör du inte ha fått innan vi levererade från vårt lager?

Stefan True
2021-09-28 09:52:28
Snabb leverans och en vara till bra pris!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

PA Almqvist True
2021-09-27 07:41:34
Bra och korrekt leverans med utmärkt info från lager, administration och logistik.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Marcus True
2021-09-27 07:02:14
Bra hjälp och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer True
2021-09-26 08:21:39
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Joel Andersson True
2021-09-25 18:49:41
Inget att anmärka på, gick snabbt att få grejorna!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Måns True
2021-09-25 11:07:03
Mycket bekvämt, kolla runt på internet vad som behövs, finn det här i denna butik, klicka hem det och montera. Voila!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy True
2021-09-25 08:47:51
Snabbt levererat

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hani True
2021-09-22 14:25:37
Mycket nöjd med allt från beställning till support

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Dimitrios True
2021-09-20 20:16:09
Jag är mycket nöjd med min beställning. Beställningen fungerade problemfritt. Fick snabb leverans. Men framför allt fick jag en produkt som jag inte kunde hitta på andra leverantörer. Jag skulle koppla vattenledning till en äldre plaströr med dimension 28 mm. Ingenstans kunde jag hitta den dimensionen. Det de hade var antingen 25 mm eller 32 mm. Men Golvvärmebutiken hade det jag behövde. Jag blev så glad för att jag hade sökt och sökt och var nästan förtvivlad att jag inte skulle hitta det. Tack Golvvärmebutiken för att ni har i ert sortiment sådana udda men ack så viktiga produkter som dessutom fungerar väl.

Golvvärmebutiken

2021-09-30 10:21:40

Hej Dimitrios, Tack för ditt fina omdöme! Väldigt roligt att se att du hittade vad du behövde hos oss!

Fredrik Tiger True
2021-09-20 08:33:06
Bra priser o snabb leverans ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Krzysztof True
2021-09-15 12:11:45
Tack för snabb leverans av varan. Passar perfekt??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thor Ohlsson True
2021-09-15 10:55:58
Tack för mkt bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Och ett trevligt bemötande ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Michael pettersson True
2021-09-13 17:48:00
Perfekt leverans o utmärkt utförande

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robban True
2021-09-12 17:11:47
Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Suss True
2021-09-11 11:28:59
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars-Åke True
2021-09-11 09:10:54
Mycket bra kundservice med kunnig rådgivning före köp. Blev rätt direkt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Micke True
2021-09-11 08:18:56
Snabb leverans till ett bra pris

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats True
2021-09-07 13:57:49
Snabbt, rätt och till bra pris!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

David Bourne True
2021-09-04 11:55:20
Bra pris, snabb och effektiv leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Katarina Lindgren True
2021-09-02 11:41:58
Snabb leverans med väl förpackade varor. Bifogad information var lätt och tydlig att följa.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niclas Höglund True
2021-09-01 16:18:27
Snabba leveranser och bra kundsupport, inga problem när jag ville skicka tillbaka då jag beställt lite för mycket!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Runhage True
2021-09-01 06:21:27
Lätt att beställa och mycket snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Claus Michaelsen True
2021-08-31 11:35:10
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd, köpt gvs golvvärme fördelare, bra kvalitet

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åke magnusson True
2021-08-25 08:44:24
Funkade bra

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Uno Stenqvist True
2021-08-25 06:17:36
Snabb leverans bra kvalitet

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åsa Ivarsson True
2021-08-23 07:56:39
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åsa Ivarsson True
2021-08-23 07:56:24
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åsa Ivarsson True
2021-08-23 07:56:11
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Emå Plåt & Teknik True
2021-08-22 09:24:23
Snabb leverans trevliga att prata med helnöjd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tomas carlström True
2021-08-22 08:17:32
Bra leverwrat

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif Simmerström True
2021-08-21 16:22:22
Snabbt och smidig leverans efter beställning, nöjd med underlaget.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif Simmerström True
2021-08-21 16:22:08
Snabbt och smidig leverans efter beställning, nöjd med underlaget.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Staffan Lundström True
2021-08-21 13:14:15
Golvvärmebutiken är fantastiskt bra! Vi fick vår beställning mycket snabbt. När det sedan visade sig ett fel på produkten så åtgärdade de detta mycket snabbt. Dessutom så fungerar kommunikationen med Golvvärmebutiken mycket bra. Snabba svar och en mycket fin dialog som jag som kund upplever professionellt. Jag kan verkligen rekommendera Golvvärmebutiken till alla som jag känner!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Göran Olofsson True
2021-08-21 09:42:08
Snabb o jättebra leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Daniel Göransson True
2021-08-18 14:09:30
Snabbt och enkelt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robert Blom True
2021-08-18 09:27:25
Gjorde en beställning och allt skulle skickas samma dag, men när leveransen kom så var golvspånet restat. Fick ingen info om att det skulle vara restat, vilket jag tycker är riktigt dålig kundservice. Fick jaga kundtjänsten en hel dag innan jag kunde få info när leveransen kunde ske (tvungen å ta en extra dag semester för å ta emot den leveransen). Ett par skivor transportskadade. I övrigt så verkar det var bra prylar.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Carl Palmqvist True
2021-08-17 06:31:24
Köpte mtrl till vattenburet golvvärme system. Bra service och snabb leverans varje gång.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johan Gullström True
2021-08-16 13:42:37
Snabb och bra service Man fick precis det man ville ha i det färdiga paketet.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Marcus Eriksson True
2021-08-14 17:21:42
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Andersson True
2021-08-14 06:18:45
Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif Pettersson True
2021-08-11 08:04:19
Bra priser, snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Martin ingvaldsson True
2021-08-07 20:15:42
Bra priser! Mycket snabb leveranstid.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Jonsson True
2021-08-03 13:54:32
Köpte vändskivor till vattenburen golvvärme då jag saknade några. Lätt att hitta och beställa, blixtsnabb leverans (vanlig leverans till utlämningsställe). Riktigt bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Björn Larsson True
2021-08-01 20:00:16
Bra information på hemsidan hjälpte mig att hitta rätt ersättare till min T2 - termostat. Bra pris och snabb leverans direkt till brevlådan.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Zlatko Mitrovic True
2021-07-31 09:05:53
Snabb leverans, bra priser. Själva golvvärmen är inte monterad och testad ännu.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

AnnKristin van Heesch True
2021-07-30 15:47:36
Toppen

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kristina Sallysdotter True
2021-07-27 07:02:18
Otroligt hjälpsam personal för en liten ”hatt” till ett skvallerrör värde 21:- !! som affären gällde mycket högre belopp.. det är service och engagemang.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kristina Sallysdotter True
2021-07-27 07:01:32
Otroligt hjälpsam personal för en liten ”hatt” till ett skvallerrör värde 21:- !! som affären gällde mycket högre belopp.. det är service och engagemang.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus True
2021-07-26 12:50:14
Tack för en bra och smidig affär och riktigt snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars True
2021-07-24 17:41:48
Snabb leverans och bra hjälp

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Helena True
2021-07-24 09:17:40
Bra pris bra leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan Martinsen True
2021-07-21 08:06:13
Snabbt och billigt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

J Bergman Wallin True
2021-07-20 09:44:33
Snabb leverans o bra hjälp vid beställningen.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

MK True
2021-07-18 12:16:33
Helt ok tekniskt kunnande och trevligt bemötande. Kanske till och med lite onödigt Svensson trevligt för min smak. Vet inte riktigt vilken nivå butiken vill ligga på men jag fick nog svar på mina frågor. Svar på mejlen tog rejält mer än två timmar som golvvärmebutiken enligt min uppfattning anser vara normal svarstid för dem. Utbudet på varor är bra men vissa artiklar behövde jag köpa från andra ställen. Exempelvis: Uponor FPL-X kopplingsset, 18x2,5 mm, Uponor Wipex koppling, 28x4 mm och Lk kulventil r20 inv/utv. Däremot är det märkligt att vissa proffsbutiker kan ha två veckors levernastid på varor som golvvärmebutiken har som lagervara. Då är det snabbare och billigare att beställa från golvvärmebutiken.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Kretz True
2021-07-17 11:27:44
Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stig Nordqvist True
2021-07-09 08:12:38
Snabb leverans och jättebra service från supporten.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Amin Kassir True
2021-07-04 13:02:36
Snabb leverans , bred sortiment

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Torsten Zeller True
2021-07-04 07:18:26
jag är nöjd med leveransen. Jag hade beräknat allt exakt. tyvärr levererades 40 cm för lite till mig

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Gustav True
2021-07-04 06:46:19
Sämst support på både mail och dryga i telefon, leveransen skickas ej när dom lovar.....

Golvvärmebutiken

2021-07-05 12:31:37

Hej Gustav, Jag hittar inte din order så jag vet tyvärr inte vad du beställt eller vad som kan ha hänt med din order. Just nu råder det globala problem med material och leveranser inom bygghandelsprodukter då det är brist på stål, trä och plast. Detta leder tyvärr till att vissa produkter tar slut. Jag ställer mig lite frågande till att vi skulle ha lovat något utanför våra vanliga köpvillkor? Att vi skulle vara dryga i telefon tar jag som en allvarlig anmärkning och vi skall absolut gå igenom våra rutiner igen. Vi skall givetvis aldrig upplevas som otrevliga eller dryga i telefon!

Carl Bertil True
2021-07-03 13:44:58
Bra support. Han till och med ringde upp och vi fick diskutera de olika alternativen. Inte billigast men klart bäst.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Nordin True
2021-07-03 08:57:15
Blev besviken på telefonsupporten. Trodde man kunde ringa och diskutera sina behov, så att allt blir rätt. Men blev mer eller mindre avhyst…..

Golvvärmebutiken

2021-07-05 12:35:38

Du har fått en offert på reglerelektronik och beställt utifrån den vad jag kan se. Du bör i samband med kommunikationen om offert fått svar på de frågor du hade. Ibland kan det dock bli frågor om rent eltekniska installationsfrågor då skall vi hänvisa till en behörig installatör. Har du fortfarande frågor om produkten eller funderingar så är du givetvis välkommen att kontakta kundsupport via mail så hjälper vi naturligtvis gärna till!

Rikard Gustafsson True
2021-06-29 21:42:13
Bra kundbemötande och snabba svar på mina frågor. Jag gjorde ett fel vid beställning men de var hjälpsamma och fixade till det utan krångel??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lasse Cedlén True
2021-06-23 08:19:16
Bra leverans. Lite funderingar över installation av värmepannan. Hoppas på svar från lverantören

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2021-06-22 09:23:06
Snabb leverans, bra produkt med fullständigt ologisk inställningsbeskrivning. Bengt

Golvvärmebutiken

2021-06-24 16:49:53

Jag vet inte riktigt vilken produkt du har beställt men vi har svårt att påverka leverantörerna och deras utformning av manualer. Men vi gör vad vi kan för att välja produkter som är begripliga.

Jesper Hedin True
2021-06-21 19:17:56
Grymt bra support ????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hamid Youssefi True
2021-06-20 18:19:06
Snabb leverans, bra produkt, men väldigt dåligt instruktionsblad. En svart/vit dålig kopia. Kunde knappt se vad bilderna visade. Amatörmässigt..

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nico True
2021-06-20 11:54:45
Snabbt och bra. Lite dyra men ligger som dem flesta andra på nätet;)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Sandqvist True
2021-06-19 08:14:02
Snabbt å bra ?? toppen

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Hagström True
2021-06-16 06:56:29
Fantastisk service. Toppbetyg !!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åke Carlsson True
2021-06-15 11:43:22
Snabbt bra trevlig personal

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åke Carlsson True
2021-06-15 11:42:07
Snabbt bra trevlig personal

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf C True
2021-06-12 07:01:20
Bra wegshop.Snabb leverans. Bra packat. Bra grejer.??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patrick Ellestad True
2021-06-12 06:06:23
Snabb och bra leverans,hel nöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2021-06-08 17:19:58
Om man skryter med att det är snabba leveranser så förväntar man sig att det är så. Det tog 10 dagar innan de ens skickade paketet. Det är lurendrejeri och då hade jag kunnat beställa hos någon som var ärlig.

Golvvärmebutiken

2021-06-14 14:23:17

Hej Magnus, Vi försöker inte skryta med snabba leveranser. Vi får mycket kundomdömen om att vi är snabba på att leverera. Det är klart roligt när kunder är nöjda men det är faktiskt ganska frustrerande att det ständigt är detta vi får bra och dåliga omdömen för. Det vi önskar att vi fick betyg på är egentligen vår support, vårt utbud och vårt tekniska kunnande. Jag kan tyvärr inte se vilken produkt du har beställt men det är ibland så att delar tar slut hos vår leverantör och det ställer till oväntade problem för oss. Jag ber om ursäkt för att detta drabbat dig och hoppas att du ändå är nöjd med din produkt och ev support du fått av oss.

Arne Turesson True
2021-06-07 06:33:54
Bra priser , snabb leverans :)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Snap leverans jätte nöjd tackar True
2021-06-06 06:24:42
Can ar

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Börje Norman True
2021-05-31 11:38:36
Snabb och bra leverans. Jag är helnöjd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Gösta Viklund True
2021-05-31 09:53:30
Snabb och bra service och leverans BRA!!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer Johansson True
2021-05-29 20:22:51
Snabbt och bra.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders True
2021-05-29 10:26:22
Kanonbra!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik Ericson True
2021-05-29 06:50:08
Mycket bra service och bra och snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Maria Olsson True
2021-05-24 11:09:44
Det blev fel i första leveransen, men samma dag jag ringde så skickades rätt grejer iväg. Det är bra service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stickan True
2021-05-24 07:05:24
Mycket bra service och snabba leveranser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Gustav Häggström True
2021-05-23 07:38:21
Snabb och bra leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Micke Svensson True
2021-05-18 11:41:08
Har aldrig varit med om snabbare leverans!!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kerstin Lineskär True
2021-05-16 19:32:48
Snabb leverans och mkt trevlig o tålmodig teknisk support.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Söderström True
2021-05-15 07:35:43
Snabb leverans, bra priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pontus True
2021-05-15 07:21:52
Fick det redan dagen efter??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thomas True
2021-05-11 20:50:30
För lång leveranstid nästan 14 dagar annars ok

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kenth Wilén True
2021-05-10 14:35:52
Rackarns snabb leverans.!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus Bergsland True
2021-05-10 10:53:07
Väldigt snabb leverans! Bra produkter.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Richard aslin True
2021-05-09 10:41:54
Snabb och bra leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer Pettersson True
2021-05-08 07:16:51
Inga problem. Snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pelle True
2021-05-08 07:13:25
Bra hjälp. Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pelle True
2021-05-08 07:12:58
Bra hjälp. Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bengan True
2021-05-05 16:41:27
Snabbt och inga konstigheter

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Oskar True
2021-05-05 11:33:24
Fina grejer och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bosse Wighage True
2021-05-04 20:00:34
Svarade snabbt och fick bra hjälp med val.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anette Edén True
2021-05-03 11:32:42
Mycket bra och snabb service!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kristian True
2021-05-03 08:19:58
Bra support och lätt att få kontakt med.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2021-05-01 13:55:18
Jag beställde grejor den 12/4, och idag 1/5 har jag inte fått varken nån bekräftelse eller leverans av beställningen. Faktura har jag dock fått skickat till mig, vilket känns märkligt då jag inte fått något levererat. Har varit i kontakt med er 3 gånger och det är ingen som vet var min leverans är. Väldigt dåligt hanterat. Betyg 1 ! /Jerry Rutström

Golvvärmebutiken

2021-05-06 10:07:17

Det är tyvärr oklart vad som hänt i samband med transport av din beställning, det tog ovanligt lång tid till Jokkmokk. DHL hade inte heller någon sändningsinfo som riktigt gick att söka på därav dålig information från oss. Vi ber om ursäkt för detta. Det skall dock vara levererat nu. Vi har samtidigt fått en avbeställning av dig. Det ärendet är fortfarande öppet. Kontakta oss via mail så löser vi en retursedel och återbetalning av hela beloppet.

Erik True
2021-05-01 09:47:38
Väldigt nöjd. Jättebra teknisk support, bra säljare och snabb och bra leverans. Jag brukar sällan skriva recensioner men jag är så pass nöjd att jag bara starkt kan rekommendera Golvvärmebutiken.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Nordström True
2021-04-28 11:20:56
Snabb leverans och produkten motsvarade förväntningarna.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sadek Baker True
2021-04-27 01:01:32
Snabb leverans och mycket bra service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sadek Baker True
2021-04-27 01:01:20
Snabb leverans och mycket bra service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Marcus True
2021-04-26 08:30:08
Allt blev precis som jag beställde.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Edin Smajic True
2021-04-21 08:09:33
Väldigt bra , bra service ,snabba svar

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bollen Valencia True
2021-04-20 17:33:34
Bra priser, snabb leverans och bra service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bertil Morén True
2021-04-20 14:46:58
Bra service och snabb respons.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bertil Morén True
2021-04-20 14:44:58
Bra service och snabb respons.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Darryn Lee True
2021-04-20 06:26:39
Veldig bra

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Eriksson True
2021-04-20 06:21:58
Snabb och smidig hantering/leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Roland Carlsson True
2021-04-19 20:04:04
Snabb och bra leverans. Bra service och rådgivning.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christoffer Johansson True
2021-04-19 13:56:31
Snabb leverans, bra produkt till rätt pris. Mycket nöjd med allt från detta företag

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Hagström True
2021-04-19 06:57:59
Mycket bra service!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Forslund True
2021-04-18 07:52:16
Svarade på frågor snabbt, det var tom. möjligt att prata med er support.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Ljungbäck True
2021-04-13 11:30:35
Bra pris och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Lindberg True
2021-04-12 08:05:56
Snabb leverans låga priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Martin Nilsson True
2021-04-11 09:47:10
Snabb leverans, bra priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Gert Arvidsson True
2021-04-11 09:02:51
Enkelt att beställa, snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tobias True
2021-04-08 21:14:12
Snabbt, enkelt, bra service

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Michael True
2021-04-07 18:07:18
Konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nicklas True
2021-04-06 18:21:46
Konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer J True
2021-04-06 17:36:38
Mycket bra info efter slutfört köp och omedelbar leverans, det finns många nätsäljare som har lite att lära av Golvvärmebutiken.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer J True
2021-04-06 17:35:58
Mycket bra info efter slutfört köp och omedelbar leverans, det finns många nätsäljare som har lite att lära av Golvvärmebutiken.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan Thomas True
2021-04-05 15:28:41
Bra hemsida, top support och snabb leverans !

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan Thomas True
2021-04-05 15:28:23
Bra hemsida, top support och snabb leverans !

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per-Åke Johansson True
2021-04-03 06:50:00
Fantastiskt bra service och snabb leverans ????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mihaly Vatany True
2021-03-28 20:53:40
Hade flera beställning och är nöjd med. Snabb leverans. Hade en retur också som gick bra att lösa.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Markus True
2021-03-27 16:15:35
3e köpet, lite färre krimpklammer och isolertejpremsor än det borde varit men hade kvar från tidigare köp (har tidigare varit väl tilltaget) så det gick bra att lägga ändå, vet av tidigare erfarenhet att dessa saker hade legat på brevlådan redan dagen efter om jag mailat om det. Superbra butik!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Birgitta Gullback True
2021-03-27 14:52:50
Snabb leverans, bra pris.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus olsson True
2021-03-27 11:53:16
Köpte Lk golvvärme termostater mycket nöjd med produkten och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christian Kurz True
2021-03-24 08:16:50
Köpta ett komplett golvvärmepaket. Snapp leverans bra pris. Står inte i produktinfoen att fräsmall va med så köpte ett extra. så nu ha jag to.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jadestugan AB True
2021-03-23 10:48:09
Jättebra service. Supersnabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kjell-Åke Karlsson True
2021-03-23 09:58:29
Köpte en K1N-termostat som ersättare för en trasig T2. Inga problem med leverans eller betalning, produkten fungerar som den ska. Ni skulle kunna lägga till att sensorn är på 100 kOhm, så vet man att man inte behöver byta ut den om man byter ut en T2. Men jag mätte upp dom och konstaterade att dom var lika, så jag fortsätter att använda den gamla sensorn. Fungerar alldeles utmärkt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anneli Nordvall True
2021-03-20 21:40:34
Köpte en termostat. Inga konstigheter, allt funkade bra.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tom Setterwall True
2021-03-20 09:22:04
Mycket bra och trevlig samt snabb service!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alf Berglund True
2021-03-20 07:48:01
Snabb leverans och bra service.2 dagars leveranstid ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Linderstedt True
2021-03-17 20:15:30
Bra service snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

HG NYGREN True
2021-03-16 10:10:47
Snabb leverans och bra service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Camilla Lindberg True
2021-03-16 09:09:18
Superbra service och produkterna kom redan efter 2 dagar. Fantastiskt! Har däremot inte installerat än så får återkomma med recension på produkten. Men service och bemötande kanon!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Martin Jernström True
2021-03-15 09:43:08
Beställde en golvvärmetermostat K1N som skulle levereras 2021-03-16 men den kom redan för någon vecka sedan. Fick den inkopplad igår och den fungerar som den ska, golvet blir varmt igen. Så bara positivt så här långt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lena Rönnberg True
2021-03-15 08:37:38
Superbra service och kunniga medarbetare !!!! Lena

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bosse True
2021-03-15 07:48:51
Smidigt ! Höll leveranstid.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patrik True
2021-03-14 07:51:18
Smidigt och höll leveranstiden.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Hanssons Byggtjänst True
2021-03-13 20:42:59
Helt perfekt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ove Lindberg True
2021-03-13 15:40:01
Inga klagomål ifrån mig ivarje fall. ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Frank Pettersson True
2021-03-13 14:03:36
Proffsigt bemötande och en bra produkt. Jättenöjd. Frank

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nisse True
2021-03-12 14:28:10
Snabb leverans, snabb support.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Andersson True
2021-03-09 08:31:10
Snabb och korrekt leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas Fihn True
2021-03-07 18:18:54
Snabb leverans och bra hemsida

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Darko M, True
2021-03-04 19:02:56
Super bra service och sedan länge mycket bra kvalitet på varor!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johan True
2021-03-03 06:31:06
Bra utbud, vettiga priser och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Olsson True
2021-03-01 06:17:12
Snabb leverans och bra pris.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sebastian True
2021-02-27 13:50:19
Övaraskad av sånt fint bemötande, snabbt korrekt med goda råd. Har lite restleverans men oroar mig inte alls, vilket jag normalt brukar göra.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2021-02-23 22:55:49
Köpte liten värmematta. Fungerade väldigt bra och motsvarade väl förväntningarna. Mycket snabb leverans. Bra chattfunktion.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sven Hamrelius True
2021-02-23 07:18:24
Toppen?? Snabb leverans. Bra produkt. Rekomenderas

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan True
2021-02-22 17:15:37
Utmärkt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pernilla Svensson True
2021-02-22 10:55:36
Mycket snabb leverans, har inte behövt någon support utöver beställd vara så mer än så kan inte sägas.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Bergman True
2021-02-22 07:53:08
Snabb och bra leverans. Men nya reklamen är så dålig att jag funderar om Golvvärmebutiken är rätt leverantör i fortsättningen.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pawel Wiberg True
2021-02-22 06:53:39
Köpte en liten värmematta. Snabb leverans med perfekt information för alla stegen i leveransprocessen. Bra pris. Uppskattad produkt som gör det som förväntades.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik Svensson True
2021-02-21 07:38:18
Mycket snabb leverans !

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Henry True
2021-02-21 06:31:24
Kunniga och mycket hjälpsamma. Bra priser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christina True
2021-02-20 22:40:14
Snabb leverans och bra priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kent True
2021-02-20 17:48:28
Grym support som svarade initierat på mina frågor. Rinkaby gjorde inte det. Snabb respons och leverans -> 5+

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikaela True
2021-02-20 09:47:25
Supersnabb leverans. Bra priser. Snabba svar via Mail på alla mina frågor.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pelle True
2021-02-20 09:35:58
Snabb leverans, bra priser, mycket kunnig personal.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alexandra Zinca True
2021-02-18 08:44:56
Toppen butik

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jesper True
2021-02-17 10:13:51
Kanon! Hade en fråga som de svarade snabbt på och jag hann knappt skicka ordern innan jag fick informationen att den packats och skickats. Hade varit gött att slippa fraktkostnad, dock!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

George True
2021-02-16 19:39:12
Utmärkt! Bra support och leverans! Hittade hos dem en grej som inte fanns på andra sajter, frågade på chatt hur många de har på lagret, fick svar direkt, beställde, fick varorna hem inom 2 arbetsdagar, och allt fungerar!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Erik True
2021-02-16 15:04:42
Har gjort flera beställningar, snabb leverans och snabba att svara vid förfrågningar.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ove Ernstsson True
2021-02-16 08:39:29
Ringde och fick bra råd och produkterna blev till full belåtenhet

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Ohlsson True
2021-02-14 09:39:40
Har inte hunnit prova produkten än men den levererades rekordsnabbt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thomas Erlandsson True
2021-02-13 09:21:34
Bra service och snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kenneth Brynolfsson True
2021-02-13 07:59:31
Snabbt, bra kundtjänst, korta ledtider. Proffsigt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Daniel Didriksson True
2021-02-13 07:27:46
Bra support, snabb leverans, bra produkt (folie). Mycket nöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patrick Olsson True
2021-02-13 07:09:32
Köpte värmemattor som fungerar utmärkt. Smidig butik med snabba leveranser, Nöjd!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kenneth True
2021-02-10 08:47:40
Snabb leverans, har precis installerat så vet ännu inget om funktionen. Men som sagt beställning och leverans fungerade jättebra.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas Wihlbeck True
2021-02-08 20:51:17
Snabb leverans och bra grejor

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thomas Sterner True
2021-02-08 10:28:01
Snabb leverans, enkelt att montera, Mycket nöjd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Staffan True
2021-02-08 06:22:10
Snabb leverans och bra grejor

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andreas True
2021-02-06 09:01:22
Snabb leverans. Bra grejor. Bra priset. Super nöjd. ????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nicke Åkesson True
2021-02-06 08:53:11
Tjejen i chatten va mycket kunnig, och guideade mej bra igenom köpet.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus Zimmerfors True
2021-02-06 08:10:31
Snabbt och smidigt och sjysta priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Knutsson True
2021-02-03 09:49:47
Bra pris, snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2021-02-01 09:10:54
Bra urval, priser, service och snabb leverans. Jag önskar dock lite mer info per produkt i webshopen.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2021-02-01 06:26:35
mycket lång leverans, jag har väntat i två veckor! Jag kommer inte köpa från dem längre!

Golvvärmebutiken

2021-02-03 09:19:47

Hej Tyvärr har leverantören oväntat lång leveranstid på 23m kabeln, Vi jobbar på att få fram den så fort som möjligt, vi ber om ursäkt för förseningen.

Hans Hansson True
2021-01-28 11:51:03
Snabb Leverans och bra support. Golvvärmebutiken är kanon. Tack för allt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Toni E True
2021-01-27 07:28:31
Ok beställning

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Morgan True
2021-01-27 05:39:42
Snabba ryck ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Adam True
2021-01-25 09:57:57
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johannes True
2021-01-25 07:02:45
Bra utbud! Bra service! Och snabb leverans! Vad mer kan man begära! Bra jobbat!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Holm True
2021-01-24 10:36:11
Väldigt snabb leverans! Bra och tillmötesgående kundservice.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus Ohlsson True
2021-01-24 00:14:27
Väldigt snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per-Arne Grummich True
2021-01-23 08:42:55
Fungerar bra, som kunden önskar.. snabb leverans och inget krångel.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anna Broling True
2021-01-20 06:09:00
Bra sortiment, snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Olof Arn True
2021-01-19 18:05:40
Snabb leverans och smidig beställning.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan-Olof Ousbäck True
2021-01-19 15:34:37
Enkelt att handla. Bra info och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus Ohlsson True
2021-01-19 07:34:26
Snabbt och smidigt helt enkelt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patrik True
2021-01-19 06:37:27
Snabbt svar på mailfråga från undertecknad, bra priser och snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Henrik Ljungberg True
2021-01-17 20:40:18
Bra information och tydliga svar på frågor! Rekommenderas

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mattias True
2021-01-16 20:43:56
Snabb leverans och den enda butiken som sålde just den termostaten jag behövde.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Daniel Tunberg True
2021-01-16 09:01:36
Bra beskrivna produkter. Snabb support service. Instruktionerna för min golvgivare var bra, men krävde en del läsning för att förstå.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas True
2021-01-16 07:47:33
Snabb o bra service gällande information innan köp. Mycket trevlig personal. Jar inte monterat ännu men det ser jag fram emot att göra. Bra kvalitet på grejerna

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2021-01-10 21:07:10
Snabbt och bra. Inte testat och installerat mitt golv än, men vilken snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Bergkvist True
2021-01-04 14:54:35
Mycket snabb leverans och besvarande vid eventuella frågor, överlag positivt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan-Åke True
2021-01-02 08:46:08
Mycket snabb leverans. Bra produktutbud.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer Nilsson True
2021-01-02 06:31:36
Köpt golvvärme här vid flera tillfällen och även nämt för mina vuxna barn och arbetskamrater som också handlat här och det fungerar perfekt varje gång. Kanske är lite lat men skickar ett mail med hur det ser ut och vad jag vill uppnå och det kommer svar, ofta med vändande post, med vad jag bör använda och det har funkat klockrent varje gång.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Agris True
2020-12-28 06:24:26
Snabb leverans och låga priser!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2020-12-27 13:21:43
Bra priser och bra support! Dessvärre stämmer inte lagerstatus, åtminstone inte i mitt fall. Beställde en vara som enligt hemsidan skulle skickas "imorgon". Detta visade sig inte stämma, varan skickades drygt en månad efter beställning. Ännu värre var att jag fick reda på att varan var restnoterad en vecka efter beställning när JAG kontaktade support och undrade vad som hände med min order. När jag kontaktade fick jag snabbt besked och varan skulle skickas nästkommande vecka. Detta visade sig inte stämma. Men, efter ytterligare någon/några veckor och vändor i med supporten så skickades varan och anlände till mitt ombud dagen efter. Värt att notera att under hela tiden stod det att varan fanns i lager och skickas inom en dag, vilket bevisligen var helt fel (varan jag till sist mottog hade producerats två veckor efter att jag lade beställningen). Så två förbättringspunkter, se till så att lagerstatus är korrekt, samt dra ett mail till kunden när ni vet att leveransen blir försen

Golvvärmebutiken

2020-12-30 17:29:12

Vissa varor levereras direkt från externa lager. Vi har ingen teknisk lösning att få lagersaldo hos leverantör att synka med våra saldo. Detta gör tyvärr att vissa produkter visas med fel uppskattade leveransdag. En lösning ligger i pipeline men relativt långt fram i tiden... Dock ska vi se över vår kommunikation kring sena leveranser. detta kan förbättras redan nu.

Mikael True
2020-12-26 09:17:01
Mycket snabb och smidig leverans. Bra produktutbud.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tord True
2020-12-26 07:34:42
Superbra support vid produktfrågor och bra returhantering (vid byte)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars-göran Ivarsson True
2020-12-26 07:11:27
Snabb leverans av lagerförda produkter. Låga priser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Vikström True
2020-12-23 09:51:50
Bra priser och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Hermansson True
2020-12-22 19:53:41
Utmärkt, mycket snabbt levererat!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart True
2020-12-22 09:41:36
Snabb o bra leverans o bra teknisk support...

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christian Ehrensvärd True
2020-12-22 08:08:15
Grymt fin värmematta och megasnabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Fredriksson True
2020-12-21 10:35:30
Bra service och leverans dagen efter!! Bra och hjälpsam assistans vid tekniska frågor.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jannick Pedersen True
2020-12-19 08:23:25
Snabbt svar och snabb leverans ????????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Ljung True
2020-12-19 07:38:59
Snabb leverans och bra kvalitet på produkterna.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Adam Clarbull True
2020-12-17 08:07:33
Smärtfritt! Skulle använda igen

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Erik True
2020-12-15 14:03:47
Bra produkt och trevlig chaufför, dock inte så snabb leverans som uppfattat.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kenneth Winroth True
2020-12-14 19:02:21
Har beställt 2st olika termostater och installerat båda. Båda fungerar klockrent. Lätt att beställa, leverans inom utsatt tid, lätta att installera. Allt i hanteringen från Värmegolv fungerade över förväntan. Ger gärna 5 stjärnor. Mycket bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

True
2020-12-14 09:06:50
Beställde spårad golvspån till två rum. Frakten gick direkt från LK via ett lokalt fraktbolag. Blev ej meddelad när det skickades och fick inte något spårningsnummer eller ett datum när leveransen skulle ske. Efter en vecka på fredag em ringer ett annat fraktbolag och står utanför mitt hus. Snabbt hem från jobbet för att ta emot skivorna i ösregn, snabb vända till lokala bygghandeln för att köpa presenning för att skydda dom från regnet och fukten... Transportören kunde ha lite bättre framförhållning att ringa åtminstone 30min innan leverans och golvvärmebutiken borde se till att gods som inte skickas direkt från dom är spårbara.

Golvvärmebutiken

2020-12-18 08:12:54

Hej Fredrik, Tråkigt att höra. Speditören skall avisera dagen innan leverans och får inte komma oaviserat. Alla vill samtidigt att transporter skall gå så snabbt som möjligt och något har uppenbarligen missats i ditt fall. Ber om ursäkt för detta och hoppas att produkterna kommer kompensera för problemen i samband med leverans.

Frank True
2020-12-13 11:01:23
Allt fungerade utmärkt. Bra produkter till bra priser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats Lagerqvist True
2020-12-13 10:57:15
Snabb och bra service

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf Nilsson True
2020-12-13 09:36:34
Snabb leverans , bra priser ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Arnfinn Rötvold True
2020-12-13 08:38:24
Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans-Åke True
2020-12-13 07:20:15
Andra gången jag köper av er och även denna gång snabb leverans och jag har fått det jag beställt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Dan Sunding True
2020-12-12 12:07:02
Snabb och bra leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Frans True
2020-12-12 09:32:43
Snabb och enkel leverans. Bra support.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Erik True
2020-12-12 08:57:14
Smidig beställning och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonny Pettersson True
2020-12-10 22:23:39
Fungerade bra, skickades dock med två paket ( 2 sms) vilket jag missade, blev lite struligt då grejorna skulle hämtas ut. saknade även dimensioneringslathund för de olika dimensionerna och c-cavstånden, borde kunna grejas.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Nilsson True
2020-12-09 12:07:45
Snabba svar på frågor och snabb leverans. Högsta betyg.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus True
2020-12-09 10:36:10
Riktigt bra service. Snabba svar om produkt och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ola True
2020-12-08 20:19:27
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00