Sök produkt

Golvvärmebutiken

543 Recensioner

Kundrecensioner

Utmärkt
82 %
Bra
11 %
Medel
3 %
Dålig
1 %
Mycket dålig
3 %
  • Skriv en recension!


  • Ange ditt fulla namn här
  • Ange en giltig e-postadress
  • Skriv ner recensionen
Göran True
2022-12-06 23:03:28
Mycket snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Björn Hydman True
2022-12-06 11:42:04
Trots att jag strulade och beställde termostater som inte passade med befintlig golvvärme fick jag god hjälp, och man visade stort tålamod.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anneli Nordvall True
2022-12-05 11:01:15
Jag ringde och fick mycket bra och detaljerad rådgivning innan jag beställde en ny termostat. Beställde kl 15.00 en torsdag och paketet hade ankommit till paketbox redan kl 11 följande dag. Tack för bra service!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anneli Nordvall True
2022-12-05 11:01:06
Jag ringde och fick mycket bra och detaljerad rådgivning innan jag beställde en ny termostat. Beställde kl 15.00 en torsdag och paketet hade ankommit till paketbox redan kl 11 följande dag. Tack för bra service!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars-Gunnar Gustafsson True
2022-12-04 19:30:32
Bra sortiment. Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats karlsson True
2022-12-03 16:41:57
Snabb leverans och bra support när man ringde

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Jansson True
2022-11-30 10:42:23
Bra och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Göran Uddeborg True
2022-11-27 10:14:54
Bra hjälp när jag var osäker på vad jag skulle köpa för att laga en anläggning, och sedan snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Daniel True
2022-11-26 10:34:55
Har köpt ett antal värmemattor från er som levererats på bara ett par dagar. De ligger på durken i vår båt så att där är varmt och skönt även under vintern. Däremot är Fortus International Finance AB inget vidare, men det ändrar inte fem stjärnor för er.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Emilsson True
2022-11-22 22:00:33
Bra tydlig hemsida & Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Emilsson True
2022-11-22 22:00:18
Bra tydlig hemsida & Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Björn True
2022-11-22 08:07:51
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Roland Öhman True
2022-11-16 07:31:24
Snabb leverans efter beställning.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Österberg True
2022-11-14 12:20:22
Den utlovade snabba leveransen uteblev. Leveransdatum passerades flera gånger utan någon förklaring. Två dagar innan leverans, efter drygt två veckors väntan, fick jag veta att det var problem med logistiken. Den informationen kunde jag fått tidigare så att jag visste att det kunde dra ut på tiden..

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

A-H True
2022-11-14 06:17:08
Lätt att beställa och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sture True
2022-11-12 20:48:37
Snabb leverans guld värt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Philip True
2022-11-12 09:55:16
Snabb och smidig leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Eric True
2022-11-06 17:59:26
Superbra! Stort tack!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jens True
2022-11-06 08:53:06
Snabb leverans. Köpte fel, retur ordnades kvickt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Avdo Kara True
2022-10-31 21:09:44
Bäst

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Avdo Kara True
2022-10-31 21:09:26
Bäst

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Thomasson True
2022-10-31 09:22:40
Excellent

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan Petersson True
2022-10-30 20:05:58
Finfin service med snabb leverans. Fick problem med ställdon och behövde få kontakt vilket gick utmärkt med svar på mina frågor och lösning på vad som skulle göras. Kanonbra! Här handlar jag gärna igen till min golvvärmeanläggning.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats True
2022-10-26 13:15:32
Hej, jag vill gärna revidera min tidigare recension men det verkar inte gå så jag skriver en ny istället. Jag har fått toppenbra hjälp fast det var lite svårlöst. Det visade sig att det möjligen var lite otydligt i manualen var man skulle lossa en sak eftersom jag inte såg att det fanns fler sätt att demontera för installation. Med detta vill jag också framföra en ursäkt att jag var lite hård tidigare men jag trodde man skulle kunna ändra sin recension när man fick hjälp (funkar på reco etc) Nu är jag sååå nöjd att jag idag beställer fler saker till mitt nybyggda hus och rekommenderar alla att handla här. Dessutom, ingen lågpriskedja som Jula, Biltema m.fl kan matcha priserna, dessutom på otroligt bra produkter och kundservice. Så stort tack

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Efverström True
2022-10-26 08:07:49
Mycket bra service

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan True
2022-10-25 15:57:40
Jag fick det jag beställt inom rimlig tid. Det är väl vad man ska förvänta sej. Trist dock att ni som alla andra tror att det är en "upplevelse" att få något hemskickat som jag beställt och betalt.... det är ju bara att skicka grejen i tid och sen är det klart. Ni gjorde jobbet bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats True
2022-10-22 16:46:16
Beställning och leverans i toppklass och de svarar bra i telefon om support men fel person som inte kan teknisk support svarar. MEN Och, Produkten, en golvvärme styrning, Tylösand är fullständigt hopplös. Gränssnitt och det digitala och sånt fungerar jättebra men det hjälper inte när den inte går att sätta upp på väggen som tänkt. Så fort jag använder ramen som följer med och (med mycket stor svårighet) får fast framdelen så fungerar den inte. Om jag väljer att inte sätta dit ramen och (med svårighet) snäpper fast, då fungerar allt som den ska. Det står att man ska peta upp snäppena med en platt skruvmejsel men det behövs 2, helst 4 samtidigt för så hårt rigida är de. Jag har som nämnt ovan sökt support men då svarade de på fakturaärenden och visste inget om produkten. Inte heller erbjöd de sig att leta upp rätt person för att kontakta mig utan bad mig maila och beskriva probelemet. Jag hoppas att detta blir uppmärksammat och är inte mer långsint än att jag kan uppdatera min re

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tomas Ronnerstedt True
2022-10-22 13:37:20
Inget att klaga på, snabb leverans och rätt produkt...

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Janne Andersson True
2022-10-21 09:09:37
När ni bytt finansieringsbolag kanske jag återkommer med beställningar Bort med Fortus International Finance AB

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åke Bergkvist True
2022-10-18 13:12:42
Hej, detta är den bästa upplevelsen jag har haft i samband med näthandel, ringde för att jag var lite osäker och fick ett grymt bemötande av servicekillen och bestämde mig direkt vad jag skulle ha, beställde och fick min vara dan efter 24timmar tog det, och efter ytterligare 1 timma var mitt problem löst. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera Golvvärmenbutiken

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rolf True
2022-10-18 09:48:03
Snabb leverans. Kan inte redogöra om produkten just nu då den ska bli en julklapp.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Börje Skånberg True
2022-10-15 10:44:38
Fantastiskt snabba leveranser. Mycket väl omhändertagen reklammation med snabba åtgärder

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan Petersson True
2022-10-13 13:43:57
Snabb service men det blev fel ställdon, men det är mitt fel som inte kollat tillräckligt noga på gängans stigning. Hoppas på smidig retur och andra ställdon som jag hoppas passar min gänga på fördelaren.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Henrik True
2022-10-12 10:12:17
Har handlat flera gånger hos Golvvärmebutiken. Allt från ställdon , värmestyrning mm. Deras kundtjänst måste vara den bästa som finns. De svarar alltid snabbt och kommer med goda råd , på både dumma och konstiga frågor. Rekommenderas varmt !

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Löfqvist True
2022-10-12 08:12:56
Snabb leverans. Trevligt bemötande. ????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christian Johannisson True
2022-10-11 14:03:47
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan olof Immerstrand True
2022-10-11 08:13:15
Väldigt bra, snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tina Lundgren True
2022-10-10 08:58:54
Snabba o en bra kontakt som verkligen var kundvänlig

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Wänerfjord True
2022-09-26 15:11:17
Snabb leverans och god rådgivning i samband med köp

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per g True
2022-09-26 10:54:00
Mycket snabbt och bra blev det. Tack

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johan True
2022-09-26 09:39:45
Har nu lagt in min tredje golvärmeinstallation med material från Golvärmebutiken. Servicen från butiken har varit suverän med snabba leveranser då något saknats.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kent-Ove Pettersson True
2022-09-25 11:19:28
Bra pris snabb leverans och god service. Vad kan man mer begära?

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christoffer True
2022-09-25 08:54:08
Bra pris snabb leverans och god service. Vad kan man mer begära?

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ivar True
2022-09-21 12:53:51
Snabb service o leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer Ståby True
2022-09-20 08:02:12
Bra websida och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Öhman True
2022-09-19 16:42:23
Mycket snabb och bra service och till det bra varor

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

lars Karlsson True
2022-09-18 13:30:28
Bra priser och snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mattias True
2022-09-17 06:56:29
Kanonbra

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kerstin Lundgren True
2022-09-14 08:39:47
Trevligt och snabbt bemötande. Fick keverans dan efter vi beställt! Vi är toppennöjda med golvvärmefolien som ger en skön och behaglig värme!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Marcus True
2022-09-10 08:33:18
Måste berömma kundmottagande och snabb leverans. Ringde in och beställde och fick leverans nästa dag. Glad att leverans kom så fort. Även bra service av killen jag pratade med på telefon. Kunde ta fram rätt produkt till mig.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Abeo AB True
2022-09-10 06:40:15
Nätets bästa butik!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Daniel True
2022-09-10 06:22:24
Bra och snabb hjälp inför köp med att hitta rätt produkt. Mycket nöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Keith True
2022-09-06 10:49:13
skrämmande leveransinformation jag fick ingen information från DHL om att varan levererats till min upphämtningsstation.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Ask True
2022-09-05 10:28:27
Mycket bra hjälp innan beställning! Snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan-Olof Strömberg True
2022-09-05 09:14:15
Snabb leverans, enkel installation, fungerar bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Hållström True
2022-09-05 09:08:18
Mycket bra. Hjälp innan beställning, snabb leverans och bra priser!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per True
2022-09-05 07:45:46
Tacksam för god kunnig och personlig telefonsupport.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter True
2022-09-03 12:39:23
Väldigt bra service, med allt. Kunniga. Negativt med DHL som leverantör, då de bara kör ut på fredagar.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan True
2022-09-03 07:51:57
Superbra

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Piotr True
2022-08-28 11:36:07
Snabb leverans, varan enligt beskrivning. Tack!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

lars Kinell True
2022-08-23 07:40:05
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Göran True
2022-08-22 21:06:01
Snabb hantering.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas B True
2022-08-22 12:14:54
Snabb och smidigt att beställa golvvärme, bra support när man väl har frågor. Handlar här igen när det behövs!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Inge Engström True
2022-08-20 09:32:48
Snabba leveranser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Maroof Azamy True
2022-08-17 09:48:25
snapp leverans, bra kvalitet snapp leverans, bra kvalitet

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tony True
2022-08-17 08:25:06
Bra priser, Men DHL med utleverans mellan 10:00-21:00 är ju många timmar att hålla sig hemma.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Henrik Sörensen True
2022-08-14 18:00:53
Beställningen är enkel och att gå genom kassan är fem stjärnor. Men enda leverans vid utlämningsställe är med med DHL.... Suck, alltså!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Brynn Settels True
2022-08-10 15:17:16
Utmärkt snabb leverans och bra information vid samtal.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Gustav True
2022-08-10 09:51:06
Efter tidigare bra leveranser blev den senaste urusel/katastrof. För ett par kulventiler och vikt runt 1 kg tvingas man till ett enda fraktalternativ = hemleverans !! Försändelsen går då till ett åkeri i Enköping en fredag. Åkeriet levererar tidigast torsdag veckan därpå.... I detta fall för sent för installation.... Får åka tor. till åkeriet, som stänger klockan 15.... Kostnad tid och besvär. Förslag till golvvärmebutiken: Byt åkeri i Enköping. Justera hemsidan och kulventiler så att mer än ett frakt-alternativ finns.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Salomon True
2022-08-09 12:30:50
Duktiga personal och bra och snabb service, leverans. Men det är lite dålig manuell (bruksanvisning)..

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Dynemar True
2022-08-07 11:58:38
Kanonservice bra produkt, väldigt prisvärd. Enda negativa ingen manual, tur man jobbat med liknande produkter.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

M-B True
2022-08-06 10:41:47
Gjorde ett felköp, fick utmärkt hjälp med att sända tillbaka och pengarna åter. Fantastiskt bra service!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nils Burman True
2022-08-06 09:39:16
Bra och snabb service

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patrich K True
2022-08-05 11:06:00
Bra priser och snabb leverans. Beställde Kelvin värmekabelkit och är mycket nöjd med produkten. Tydliga instruktioner och elektrikern tyckte det var bra kvalitet.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

brynn settels True
2022-08-03 17:13:51
Mycket snabb och bra service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik Odén True
2022-08-01 07:18:24
Överkommliga priser och snabba på att skicka varorna, tyvärr så är transportörerna (DHL & PostNord) inte lika snabba. då man står mitt i projektet och behöver komplettera.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bengt isaksson True
2022-07-31 10:31:36
Snabb leverans och bra pris.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Abeo ab True
2022-07-31 09:27:32
Butiken man kan lita på ????????????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Augustsson True
2022-07-21 07:22:10
Bra pris snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Janne True
2022-07-17 12:15:25
Har köpt två värmegolv av samma typ och vid olika tidpunkter. Alltid väldigt snabba leveranser. När en termostat började strula efter några år så tyckte jag att det var dags att prova något nytt och mer lättbegripligt då befintlig termostat var rätt svår att ställa in. Ställde fråga om vad som passar etc och fick ett mycket utförligt svar och många olika alternativ att välja mellan. ( Nej, det går inte att beställa vilken termostat som helst!) Någon tog sig ordentligt med tid för att förklara och rekommendera. Mycket bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bosse Wallin True
2022-07-17 08:31:30
Bra utbud, bra pris och snabba leveranser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bjorn v M True
2022-07-17 08:13:37
Trevliga, snabba och prisvärda. Bra beskrivning av Wiro Shunt. Mycket nöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kristina Isaksson True
2022-07-16 20:22:16
Trevliga och tillmötesgående. Superbra service och bra produkter. Rekommenderas

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lasse True
2022-07-11 21:12:06
Bra service, Bra Produkt och bra pris

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Strindlund True
2022-07-11 16:02:49
Bra och informativ info på hemsidan. Snabb leverans. Snabba, utförliga och lättförståeliga svar på mina tekniska frågor.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonny Röst True
2022-07-09 18:58:49
snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Josefson True
2022-07-06 21:37:39
Nöjd, vettigt pris snabb leverans och prylarna fungerar

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lasse True
2022-07-05 06:52:00
Bra priser och snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans Netzen True
2022-06-25 09:06:10
Bäst pris i jämförelse, leverans dagen efter beställning. Toppleverantör

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Karl Tomas True
2022-06-15 18:45:37
Kunde leverera komplett när andra inte fick fram grejer. Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans Viberg True
2022-06-01 13:18:11
Snabb leverans och ett pris som är ok.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Michael Jernberg True
2022-06-01 06:20:57
Bra hemsida och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats svensson True
2022-05-31 06:07:35
Det gick grymt snabbt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Nordin True
2022-05-22 07:38:50
Snabb leverans och bra pris.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hussein True
2022-05-16 09:24:15
Snabb och punktlig leverans, bra priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas Norlén True
2022-05-11 06:25:46
Bra priser,bra kommunikation

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Karl-Gustav Larsson True
2022-05-07 13:59:15
Beställde en termostat för golvvärme. Mycket snabb och korrekt leverans. Bra installationsinstruktion gjorde att det gick snabbt att installera termostaten. Fungerar som den ska!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Avdo Kara True
2022-05-05 09:14:41
Snabb och punktlig leverans, bra priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andrew Maxwell True
2022-04-25 07:56:50
bra och snabb respons på frågor

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2022-04-22 10:56:38
Riktigt amatörmässiga. Fick hjälp med ett projekt som skulle göras. Hade fått offert på ett visst pris, dagen jag hade tänkt beställa så hävdar dom att en rabatt som jag skulle få på hela köpet inte längre gällde, trots att detta var två veckor innan sista datum på offerten. Valde att inte handla utav dessa överhuvud taget på grund av detta fula fifflande.

Golvvärmebutiken

2022-05-02 10:25:27

Ibland har vi kampanjpriser från leverantör som endast gäller vissa datum. Tyvärr har vår säljare tydligen missat detta i kommunikation med dig. Då detta är vårt misstag så skall vi alltid stå för den offert du har om giltighetstiden gäller. Kontakta kundsupport om det fortfarande är aktuellt så löser vi det.

Mikael Östling True
2022-04-19 08:16:32
Har beställt tidigare från er. Mycket nöjd då, och är fortfarande nöjd. Snabb leverans o bra priser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Edberg True
2022-04-17 08:37:46
Måste säga att jag är väldigt nöjd. Otroligt snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thomas True
2022-04-17 07:16:31
Enkelt att beställa men lite onödigt dyr frakt för något som fick plats i ett vanlig kuvert med frimärke. Tog längre tid än väntat och försändelsen gick inte att spåra. Dock inget fel på varan

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ted True
2022-04-12 07:01:47
Snabb leverans och bra priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Drago True
2022-04-12 06:58:52
Alltid lika bra, snabb frakt ????????????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Zetterlund True
2022-04-11 08:23:23
Bra priser och snabba leveranser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus True
2022-04-10 06:21:26
Har beställt golvvärmeslang två gånger och den har kommit hem snabbt båda gånger. Priset har varit det lägsta jag kunnat hitta. Inget att klaga på. :)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus True
2022-04-10 06:21:12
Har beställt golvvärmeslang två gånger och den har kommit hem snabbt båda gånger. Priset har varit det lägsta jag kunnat hitta. Inget att klaga på. :)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats Kroon True
2022-04-05 13:52:33
Haft en Kelvin XK200 i 6 år. Av dessa har den fungerat sammantaget max 2 år i intervaller efter fått beställt nya delar, kalibrerat om många ggr och till slut gett upp av ren hopplösthet. Ringde idag, igen och förklarade att den nu lagt av igen efter beställt nytt styrkort samt haft elektriker här för installation kostnad 3000kr sammantaget. Att den endast fungerat i ett par månader. Förklarar hur jobbigt det är för oss att duscha våra barn på en kall toalett och förklarar hur dåligt produkten fungerat för oss och att vi är jätte trötta på detta. Ber om att de ska hjälpa oss. Skicka mail säger personen i kundservicemotagningen. Jag ber då att få prata med någon som kan hjälpa mig direkt. Ingen kan hjälpa dig med detta nu chefen kommer tillbaka om knappt 3 veckor. Skicka mail får jag bara till svar, när ber om att få ta det över telefon lägger han på i mitt öra. Känns otroligt hopplöst och ledsamt att bli behandlad på detta vis efter allt strul vi haft med denna produkt. Kan inte

Golvvärmebutiken

2022-04-09 00:20:06

Hej, Jag kan inte hitta din order av komplett system endast en reservdel som köpts i höstas. Jag ber att du mejlar in underlag på när systemet köptes in från början samt en kort beskrivning av vad som inte fungerar med reservdelen du köpt så tar vi det vidare med tillverkaren.

peter olsson True
2022-04-04 10:15:16
snabb leverans. jag lika nöjd som föra gången

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Möllsta True
2022-04-02 13:38:53
Bra grejer snabbt!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jacques El Haddad/ JJR Fastighet PS 17/18 AB True
2022-03-30 14:24:04
Mycket snabb leverans, bra produkter till mycket bra priser

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars Erik Mannberg True
2022-03-29 13:50:51
Hittade ställdon till vårt över tjugo år gamla vattenburna golvvärmesystem. Tyvärr passade inte adapterringarna, men efter mejlkontakt fick jag rätt ringar med posten ett par dagar senare. Vore bra om det fanns en påminnelse om att man måste kolla vilken adapter som krävs när man beställer ställdon. Nu blev det en onödig extrakostnad för frakt. Annars är jag helnöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Heikki True
2022-03-28 07:27:38
Supersnabb leverans och en fantastisk support!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Göran Stark True
2022-03-26 13:59:32
Snabb leverans , bra tillmötesgående vid retur .

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Snabbt och prisvärt ?? True
2022-03-23 09:12:15
Snabbt och prisvärt??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nicklas Isaksson True
2022-03-23 06:44:52
Snabbt och billigast på nätet.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik Ericson True
2022-03-23 06:13:32
Mycket snabb hantering av beställningen och snabb återkoppling att varan skickats. Bra produkter till ett bra pris så jag beställde igen.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Susann Petersson True
2022-03-21 13:15:17
Snabb leveransen rätt grejer

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik Sandberg True
2022-03-21 12:16:11
Mycket gick snett vid min första beställning från Golvärmebutiken; först felplock från lagret på den viktigaste rörkopplingen, den nya sändningen kom iväg fort men kom aldrig fram (DHL sumpade den), tredje sändningen kom fram snabbt, Nu är allt installerat (1 vecka försenat) och jag har tid att reflektera. Trots allt blir det 5 av 5. Alla kan ha en dålig dag och plocka nåt fel, och de skötte allt föredömligt när det gick fel, det säger mer om ett företag för mig hur man hanterar fel än en lyckad sändning. Dessutom bra priser!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Urban Jonson True
2022-03-20 07:59:42
Lätt att beställa och supersnabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan Wahlman True
2022-03-14 06:43:19
Enkelt att beställa och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ewa Kwiatkowska True
2022-03-13 20:53:45
Av 6 st kolli har jag fått 2 st, var är resten?

Golvvärmebutiken

2022-03-17 12:26:52

Hej Ewa, Jag kan inte hitta någon kund med ditt efternamn i vårt system. Så jag kan inte se detaljerna. Men har du mottagit en sändning där det framgår att det va 6 kolli i transporten så skall speditören ha full koll på var de andra paketen är, det kan tex ligga på en annan lastbil. Men om det är 2 av 6 artiklar som är levererade från oss så ber jag dig kontakta vår support via mail så löser vi tydlig information om status.

Tommy Nilsson True
2022-03-13 08:01:54
Bra support, bra pris och snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bob Kaill True
2022-03-09 15:12:23
Jag ska lägga värmen på ca 50kvm som skulle kosta 30-50 000 kr. Då beställde jag en liten paket för 8000 kr för att testa. EPS underlägg var för tjock så jag skulle skicka tillbaka den och beställa ny. Att skicka tillbaka (som den kom) på DHL hade varit enklaste. Jag behövde då en returpacksedel från Golvvärmebutiken som jag skulle betala för. De kunde dock inte hjälpa till med det, så det blev mycket krångligare. Nu köpa jag värmepaket från någon annan.

Golvvärmebutiken

2022-03-17 14:25:10

Vi erbjöd dig att lösa en retursedel för din pall. Men du krävde att vi skulle stå för returfrakten. Vi betalar inte för returfrakt vid ångrat köp därför nekade vi detta. Så här i eftehand kan jag tycka det hade varit bättre om du kontaktat oss och frågat om råd innan beställning. Hoppas du ändå hittade en lösning som fungerade för dig.

Björn True
2022-03-07 06:38:58
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tord Jonsson True
2022-03-06 13:22:58
Mycket bra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans True
2022-03-05 13:25:31
Bra priser och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tomas True
2022-03-05 06:49:52
Snabb leverans och snabba svar. Superbra service

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Martin True
2022-03-01 21:36:34
Snabb och bra leverans och en bra produkt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats Andersson True
2022-03-01 21:08:27
Snabb problemfri leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Joel True
2022-03-01 10:53:40
Bra service och grymt snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Hedin True
2022-02-27 08:30:29
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bibbo Magnusson True
2022-02-26 08:28:17
Trevlig pesonal som vågar prata i telefon!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

göran True
2022-02-26 08:18:12
Bra priser. Bra packeterat och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredric Dongas True
2022-02-22 06:56:27
Mycket snabb leverans och bra service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Claes Broberg True
2022-02-21 08:39:45
Supersnabb leverans och bra produkt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas Karlsson True
2022-02-19 12:31:44
Snabba bra lev Lite dyrare att returnera

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Claes Filipsson True
2022-02-14 10:05:25
Snabb leverans och tydligt och bra produktsortiment.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alexander Sjöholm True
2022-02-11 16:18:01
Väldigt dålig kundservice på alla fronter. Dålig leveransplanering villket inte är bara på dom såklart men då ska man få någon form av uppdatering.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

LPs Byggfix Väst AB True
2022-02-08 20:12:49
Snabb service och bra produkt. Toppen nöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lena True
2022-02-08 09:13:26
Trevligt bemötande, fin instruktion och lätt att lägga ut. Bra pris.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jimmy Eriksson True
2022-02-08 07:43:46
Snabb leverans, bra pris och brett sortiment.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Erik True
2022-02-07 17:30:02
Bra hjälp före köpet. Mycket nöjd!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sten Boström True
2022-02-07 09:20:39
Snabb leverans, bra pris. Rekommenderas

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jörgen Thunholm True
2022-02-07 08:32:46
Köpte en reservdel. Bra hjälp per telefon och en larvigt snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kristian Torpareng True
2022-02-07 06:21:14
Snabb leverans. Varorna helt rätt till schysst pris

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åse True
2022-02-06 13:40:04
Snabb leverans har ej använt det jag köpte ännu

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Britt-Marie Ericsson True
2022-02-06 12:51:46
Bra grejor men väldigt dålig info om leverans, som blev senare än uppgett.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

P-G Lindgren True
2022-02-06 09:31:14
Har beställt flera gånger, alltid fått rätt grejer. Snabba leveranser ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jens Brännström True
2022-02-05 07:54:32
Bra butik som faktiskt går att prata i TELEFON med!!! Som förr i tiden. Snabba leveranser och inget tjafs.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

marius mocanu True
2022-01-29 08:50:46
????????????????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats Nyberg True
2022-01-23 14:52:07
Bra hjälp före köpet, bra pris på produkten, snabb leverans, bra bruksanvisning på svenska, bra hjälp efter köpet. Mycket nöjd!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pontus True
2022-01-22 13:18:12
Köpte radbockstöd kom efter 3 dagar väldigt bra.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sandra Dahlberg True
2022-01-22 08:30:51
Köpte en värmematta till mitt fritidshus kalla golv. Supernöjd. Helt underbart att slippa ha skor på sig när man sitter vid bordet vintertid. Kommer köpa fler så småningom till ett rum till. Lätt att använda å håller vad som lovades!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Helen Andersson True
2022-01-14 17:41:27
Tyvärr så hade "Varmamattan large" tryckskador av att något måste ha stått och lagrats på den. Inget fel på emballaget så trycket måste ha uppstått på ert lager. Dessutom stod det i reklamen att den lämpade sig för att ha under skrivbordet, men det första som dök upp i paketet var en varningslapp med röd text om att "värmemattan rekommenderas att användas på sten-, betong- eller klinker-underlag och att på värmekänsliga underlag som exempelvis trä, plast och linoleum kan värmemattan bli för varm och skada underlaget". Jag har trägolv och blev jättenervös, men så stor skada gjorde den inte; lite kåda rann ut men stelnade snart igen och så luktade det bastu och det var ju trevligt. Men besviken på mattans skador och dessutom svårt att få tillräcklig värme under ett bord placerad innanför en yttervägg. Så det blir till att köpa ett litet element istället.

Golvvärmebutiken

2022-01-19 12:49:13

Det står faktiskt även i produktbeskrivningen att den inte rekommenderas till känsliga underlag. Maximala effekten på mattan är bara 150W så är det ett kallt rum så är det inte säkert att effekten räcker fullt ut. Jag föreslår att komplettera med ett litet element istället för att ersätta med element. Gällande skadorna så får du gärna kontakta kundsupport om det.

Johan True
2022-01-13 12:42:53
Strul med första leveransen, men det har DHL som strulade. Golvvärmebutiken fixade ett nytt paket så fort vi upptäckte strulet. Väldigt snabbt svar och åtgärd. Supernöjd.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rikard True
2022-01-13 11:33:40
Bra service, dock var känslan på produkten jag köpte (golvvärme termostat K1n) väldigt skral. Behöver fixeras med snabblim.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rikard True
2022-01-11 07:27:12
Bra service, dock var känslan på produkten jag köpte (golvvärme termostat K1n) väldigt skral. Behöver fixeras med snabblim.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Simon Edlund True
2022-01-10 07:29:46
Utmärkt service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bjerstedt True
2022-01-09 07:51:24
Bra och snabb leverans så kylan blev till värme

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johannes True
2022-01-08 22:01:25
Bra utbud samt snabb leverans. Precis vad jag behövde. Ett av få butiker som hade de NC-ställdon jag ville ha. Full pott enligt mig.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Greg True
2022-01-08 15:05:06
Enkel beställning bra pris, snabb leverans, rekommenderar!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hasse Johansson True
2022-01-08 12:33:58
Supersnabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per True
2022-01-08 11:41:55
Snabb leverans. Bra pris Bra support

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter True
2022-01-08 09:48:37
Jag har köpt tre termostater för el golvvärme vid tre tillfällen. Bra grejer till bra pris och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf Henry Ekman True
2022-01-01 19:31:30
Mycket bra servie och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Almgren Björn True
2021-12-27 11:36:28
Bra support. Reservdelskort löste mitt problem

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan Enberg True
2021-12-26 07:29:55
Varor av hög kvalité och mycket snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas Ekstrand True
2021-12-22 13:45:45
Trevligt och kompetent bemötande i kundtjänst, rätt produkt till bra pris och dessutom om jättesnabb leverans. Kan det bli bättre ? Bra jobbat ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans Liljeroth True
2021-12-22 12:31:14
Golvvärmebutiken hade precis vad vi behövde. Vi fick bra rådgivning, snabb hantering efter beställning och supersnabb leverans. Toppen.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Adel Hassoun True
2021-12-21 18:48:07
Klockrena produkter och super grym service verkligen redan rekommenderat flera vänner.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mattias True
2021-12-20 07:27:13
Snabb och smidig leverans, bra priser dessutom!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Pehrsson True
2021-12-15 20:11:11
Nu blev det en matta till. Först en under matbordet och nu en innanför ytterdörren för att torka och värma upp vinterskorna. Tidur start 17.00 stängs av 06.00 TOPPEN Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jonas True
2021-12-15 12:46:31
Bra utbud, bra priser, snabba leveranser och snabb support när det behövs. Kan inte bli annat än full pott.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johan True
2021-12-15 09:55:28
Allt bra, snabb lev.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Kenneth SANDSTRÖM True
2021-12-14 12:54:45
Bra produkt, bra pris, snabb leverans. Betalningen med kontokort fungerade inte trots tre olika fungerande kort. ..Onödigt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Markus Wahlberg True
2021-12-14 08:00:28
Bra priser. Bra packeterat och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefan True
2021-12-13 22:01:28
Mycket bra service och perfekt produkt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Carl Andersson True
2021-12-13 09:19:16
Snabbt och med bra produkter!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Karlsson Christer True
2021-12-12 18:21:03
Smidigt och snabbt. Tack

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Berndt Sparrwardt True
2021-12-12 10:26:20
Snabb och bra leverans. Stort utbud av produkter

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jessica True
2021-12-11 20:19:55
Kanonbra!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Attila Kanyo True
2021-12-08 12:21:25
Allt är bra och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robert edstein True
2021-12-08 10:17:26
Extremt snabb leverans. Inte kontrollerat innehållet ännu men snabb och smidig leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Håkan Smedberg True
2021-12-08 06:52:47
Snabb leverans av rätt grejer.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mikael Johansson True
2021-12-08 06:40:33
Bra grejer, Ok priser. Enda problemet var att supporten inte nämnde att det fodras en adapter, mellan värmeväxlaren och styrdonet, så då blev det till att göra en extra beställning och vänta.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Magnus Tegerot True
2021-12-07 10:22:04
Snabbaste leverans ever!!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Kihlander True
2021-12-05 18:24:31
Extremt snabba leveranser, hade dock kännts bättre om golvärmeskåpet hade vart inslaget i bubbelplast istället för bara en kartong. Ingen skada skedd men kunde lätt har blivit så. Klart över medel på deras kundservice. Engagerad och ger ett seriöst intryck som man kommer ihåg. Här har andra mycket att lära!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Kihlander True
2021-12-05 18:21:03
Extremt snabba leveranser, hade dock kännts bättre om golvärmeskåpet hade vart inslaget i bubbelplast istället för bara en kartong. Ingen skada skedd men kunde lätt har blivit så

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Martin Gustafsson True
2021-12-05 01:34:34
Bra produkter bra service och bra leveranser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Arne Mårtensson True
2021-12-04 22:20:07
Bra produkter till vettiga priser. Superbra leverans och service. Kan varmt rekommenderas.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Forsberg True
2021-12-04 15:23:05
Bra sortiment till hyfsade priser. Mycket snabb leverans. Kan rekommenderas

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niklas Lindblad True
2021-12-04 13:18:45
Smidigt och prisvärt. Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Hollström True
2021-12-03 12:42:34
Funkade superbra. Jag hade lagt till en produkt som jag inte visste ingick i ett paket som jag beställde samtidigt. Då fick jag ett mail där dem frågade om jag ville ha en extra eller om det räckte med den som ingick. Förtroendeingivande gest. Andra butiker hade skickat allt ändå.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf B True
2021-11-30 22:30:41
Allt bra förutom att DHL slarvade bort paketet, men det kom fram till slut. Kul med dåliga göteborgsvitsar i telefonkön!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf B True
2021-11-30 22:30:19
Allt bra förutom att DHL slarvade bort paketet, men det kom fram till slut. Kul med dåliga göteborgsvitsar i telefonkön!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf B True
2021-11-30 22:29:54
Allt bra förutom att DHL slarvade bort paketet, men det kom fram till slut. Kul med dåliga göteborgsvitsar i telefonkön!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jim olsson True
2021-11-29 09:54:14
Handlat 2ggr funkat kanon båda gångerna

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Patrik Marjeta True
2021-11-28 09:48:16
Snabb behandling av min order, sedan tog det nästan en vecka innan jag hade det jag beställt i min hand. Så 5 + till golvvärmebutiken och 1 + till speditören.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Markus Tiredal True
2021-11-27 11:06:42
Har handlat flera gånger hos Golvvärmebutiken och alla gånger har det varit kanon support och bra produkter. Har upplevt bara positivt många ++++++++++

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Edin True
2021-11-27 07:50:12
Snabbt och enkelt ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Malin Ekman True
2021-11-24 20:52:45
Bra priseroch snabb leverans?? Mycket nöjd??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robin Asplund True
2021-11-21 16:19:30
Allt bra! Snabbt, enkelt. Kunnig personal.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Lundqvist True
2021-11-21 10:41:27
Jätte bra support och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andreas True
2021-11-21 06:36:07
Snabb leverans, bra produkter, inga konstigheter. Blir inte bättre!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andreas True
2021-11-21 06:35:53
Snabb leverans, bra produkter, inga konstigheter. Blir inte bättre!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Snickartoby True
2021-11-20 20:32:02
Snabbt och enkelt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Karl-Erik Hellström True
2021-11-19 15:19:25
Trevlig och hjälpsam via chatten, bra priser och mycket snabb leverans, har dock inte provat produkterna än. Rekommenderas ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Olof Thulin True
2021-11-17 13:07:34
Snabbare än så här går det inte! Smidigt, bra färdiga paket med allt som behövs! Tack så mycket!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Gultheimer True
2021-11-17 08:35:55
Snabb leverans ????????

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bengt Tjörnebrant True
2021-11-13 19:18:06
Mycket trevliga och löser problem blixtsnabbt. (Där jag själv klantat till det vid beställning)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ralph Jonsson True
2021-11-13 12:57:25
Håller med om bra telefonrådgivning... Snabb leverans likaså!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Henrik Brrg True
2021-11-13 12:18:33
Bra telefonrådgivning, snabb leverans. Brasklapp för att grejorna ännu inte monterats.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ulf Rydberg True
2021-11-13 09:35:55
Som alltid, snabb och säker leverans. Härlig service.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Predrag Krvavac True
2021-11-13 08:53:19
Super bra leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars-Erik Malm True
2021-11-10 09:03:35
Bra sortiment och snabba leveranser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Bo Wadmark True
2021-11-09 21:09:53
Bra bemötande och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Julian Schönfelder True
2021-11-09 07:30:38
Extremt proffsigt och snabba leveranser. Mindre än 36h efter beställning fanns varorna att hämta

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Esbjörn Johansson True
2021-11-08 06:28:57
Köpte deras egna trådlösa styrningskit till vaytenburen golvvärme, fungerar kanonbra. Snabb leverans också.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif Tornqvist True
2021-11-07 11:12:16
Fungerar bra som ersättare till våra 2 trasiga 30 år gamla T2 termostater. Nu har vi endast en termostat kvar att byta ut. Får se hur länge den håller!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik stenberg True
2021-11-07 08:38:44
Bra leveranser.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Sören Andersson True
2021-11-07 07:33:54
Snabba!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer Olausson True
2021-11-06 13:17:37
Proffsig och snabb hjälp

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Andreas True
2021-11-03 08:29:06
Snabb leverans och trevligt bemötande på kundservice.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Janne Nordlöf True
2021-11-02 15:14:04
Snabb leverans och trevlig kontakt/hjälp med montering av nytt styrkort som gjort sitt efter 15 år! Utmärkt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rolf Lövstrand True
2021-11-01 06:56:39
Skulle beställa ny styrenhet till golvvärmen och fick bra support och sen dessutom snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jan Nyberg True
2021-10-31 18:00:00
nöjd!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Pontus True
2021-10-30 19:15:53
Snabbt och enligt förväntan.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fantastisk så bra True
2021-10-30 18:59:58
Snabbt och bra. Allt stämmer…..

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Rolf Larsson True
2021-10-30 12:59:27
Snabbt och bra

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Nilsson True
2021-10-30 12:21:33
Snabb leverans och riktigt bra support!!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Klara Tivert True
2021-10-30 09:11:47
Godset kom transportskadat, jag och chauffören följde protokollet. Det handlade om 5 spruckna cellplastskivor á 98kr/st av en beställning på över 25 000kr. Fick svar från kundtjänst att jag skulle fylla i en pdf, sedan returnera varorna till dom så de kunde kontrollera att de spruckna skivorna verkligen var trasiga. När deras kontroll var klar tänkte dom skicka nya produkter till mig. Om det handlar om så lite pengar i förhållande till beställningen och sprucken frigolit som jag lätt kan ”bevisa” med kort, kan ni väll bara göra det enkelt för kunden? Lämna bara tillbaka pengarna för den trasiga frigoliten. Slängde skiten och blev irriterad över extrajobbet som krävdes för att jag skulle få reklamera uppenbart trasiga produkter. Finns annat att tänka på när man står i stora projekt hemma. Dessutom är det ett krav att man skall vara hemma vid leverans. Snälla, fixa så man kan lämna fullmakt enkelt till chauffören. Tvingades ta en semesterdag(har ingen familj eller nära grannar) för att

Golvvärmebutiken

2021-11-29 09:14:32

Hej Klara, Tråkigt att höra. Men vad jag kan se så har du endast haft kontakt med kundsupport som bett dig fylla i ett dokument för att ta reklamationen vidare internt här. Då vi aldrig fått svar så har ärendet inte gått vidare till någon handläggare för reklamationen.

Johan True
2021-10-27 13:45:37
Snabb leverans, inga problem, utmärkt support.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Jørn True
2021-10-27 09:53:00
Rask leveranse og gode priser!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

fredrik True
2021-10-26 10:10:13
utmärkt, snabb kommunikation. Fick hjälp att hitta en bra prisvärd produkt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alf True
2021-10-26 06:40:53
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Alf True
2021-10-26 06:40:19
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Fredrik True
2021-10-25 08:53:27
Snabb leverans, kunniga säljare

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Roger Brodin True
2021-10-25 06:04:09
Utmärkt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Krzysztof True
2021-10-24 12:51:41
Snabbt leverans och bra servis.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Torsten Dybeck True
2021-10-23 12:45:56
Snabb leverans Komplett leverans Bra instruktioner Bra kvalitet på komponenterna ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Björn Rostvik True
2021-10-18 10:10:41
Jag beställde den lilla mobila golvvärmemattan. Snabb leverans, 2 dagar. Supernöjd med produkten. Mycket bättre kvalitet än de jag köpte förra året. Toppenbra med effektreglage. Rekommenderas varmt.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Ove Irvenå True
2021-10-17 16:41:12
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Krzysztof True
2021-10-17 11:33:16
Toppen betyg på varan samt snabb leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Michael Ingvarsson True
2021-10-16 11:52:48
Snabb leverans, bra produkt som höll vad den lovade till bra pris!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Nicklas Malmstedt True
2021-10-16 06:58:40
Bra support, bra priser och snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Stefam Liljedahl True
2021-10-13 06:51:00
Blixtsnabb leverans och fantastisk bra och trevlig support! (Hamnar man i telefonkö får man höra roliga historier istället för en tråkig väntemusik! Roligt inslag! :)

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Anders Jansson True
2021-10-11 07:08:17
Fick bra service och rätt grejer till min vattenburna golvvärme via Mail, snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Pehrsson True
2021-10-10 22:46:42
Mycket bra matta, fryser inte längre om fötterna. Har kopplat en lampa på samma kontakt så jag inte glömmer stänga av den. Mycket nöjd och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Håkan Johansson True
2021-10-10 17:36:06
Superbra support! Bra priser samt produkter. Inget att klaga på!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Håkan Johansson True
2021-10-10 17:35:53
Superbra support! Bra priser samt produkter. Inget att klaga på!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

John Andersson True
2021-10-10 07:59:25
Suverän kundsupport och blixtsnabb leverans ger högsta betyg

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Amir Kadic True
2021-10-09 08:35:04
Smidig leverans med bra feedback. Toppen service!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy Högquist True
2021-10-04 18:37:01
Bra pris o snabb leverans !

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Peter Andersson True
2021-10-02 18:54:42
Helt perfekt högsta betyg för jättesnabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Per Drago True
2021-09-29 20:09:19
Bra pris, snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hans Erik Ellman True
2021-09-29 10:26:46
Kunde med hjälp av kundsupport (tack för det) äntligen få tag på ställdon o adaptrar till min golvvärme anläggning efter att ha sökt på otaliga hemsidor, varit på Ahlsell -vi hör av oss- (hände aldrig) och en annan grossist utan framgång. Nu sitter grejerna på plats inför vintern.

Golvvärmebutiken

2021-09-30 10:29:43

Förutom att du tydligen gick till Ahlsell innan du vände dig till oss så är jag klart glad över ditt omdöme! :-)

Joakim Nissas True
2021-09-28 22:03:57
Trött säljare som lovade att mina varor skulle skickas inom några dagar eftersom de fanns på lager. Då jag ringde efter två veckor och undrade vart grejerna tagit vägen fick jag en lam förklaring om att jag måste hamnat i "skarven" då varorna tog slut! Till slut kom det jag hade beställt om dock lite transportskadat efter bara ca 6 veckor!!! Så jäkla dåligt! Har inte hört ett ljud ifrån dem under hela tiden jag väntade. Riktigt besviken! Jo förresten, fakturan kom snabbt i alla fall, med kort betalningsdatum också som grädde på moset.

Golvvärmebutiken

2021-09-30 10:28:27

Hej Joakim, Jag är väldigt ledsen att du haft en dålig upplevelse med köp hos oss. Det är en extremt stökig höst med extrema leveransproblem som ständigt förändras. Kundsupport har svårt att se mer än om en vara finns på lager eller inte när man pratar med kund. Vi kan ha tusentals artiklar på lager en dag men kommer inte den planerade leveransen så kan det vara helt slut bara någon dag senare. Det är tyvärr det som drabbat dig. Du bör dock ha fått information från oss att det va en försening. Den biten skall fungera. Jag skall undersöka varför detta inte skett och försöka förbättra rutinerna. Fakturan bör du inte ha fått innan vi levererade från vårt lager?

Stefan True
2021-09-28 09:52:28
Snabb leverans och en vara till bra pris!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

PA Almqvist True
2021-09-27 07:41:34
Bra och korrekt leverans med utmärkt info från lager, administration och logistik.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Marcus True
2021-09-27 07:02:14
Bra hjälp och snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Christer True
2021-09-26 08:21:39
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Joel Andersson True
2021-09-25 18:49:41
Inget att anmärka på, gick snabbt att få grejorna!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Måns True
2021-09-25 11:07:03
Mycket bekvämt, kolla runt på internet vad som behövs, finn det här i denna butik, klicka hem det och montera. Voila!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tommy True
2021-09-25 08:47:51
Snabbt levererat

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Hani True
2021-09-22 14:25:37
Mycket nöjd med allt från beställning till support

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Dimitrios True
2021-09-20 20:16:09
Jag är mycket nöjd med min beställning. Beställningen fungerade problemfritt. Fick snabb leverans. Men framför allt fick jag en produkt som jag inte kunde hitta på andra leverantörer. Jag skulle koppla vattenledning till en äldre plaströr med dimension 28 mm. Ingenstans kunde jag hitta den dimensionen. Det de hade var antingen 25 mm eller 32 mm. Men Golvvärmebutiken hade det jag behövde. Jag blev så glad för att jag hade sökt och sökt och var nästan förtvivlad att jag inte skulle hitta det. Tack Golvvärmebutiken för att ni har i ert sortiment sådana udda men ack så viktiga produkter som dessutom fungerar väl.

Golvvärmebutiken

2021-09-30 10:21:40

Hej Dimitrios, Tack för ditt fina omdöme! Väldigt roligt att se att du hittade vad du behövde hos oss!

Fredrik Tiger True
2021-09-20 08:33:06
Bra priser o snabb leverans ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Krzysztof True
2021-09-15 12:11:45
Tack för snabb leverans av varan. Passar perfekt??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Thor Ohlsson True
2021-09-15 10:55:58
Tack för mkt bra produkter till konkurrenskraftiga priser. Och ett trevligt bemötande ??

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Michael pettersson True
2021-09-13 17:48:00
Perfekt leverans o utmärkt utförande

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robban True
2021-09-12 17:11:47
Snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Suss True
2021-09-11 11:28:59
Snabb leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lars-Åke True
2021-09-11 09:10:54
Mycket bra kundservice med kunnig rådgivning före köp. Blev rätt direkt!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Micke True
2021-09-11 08:18:56
Snabb leverans till ett bra pris

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Mats True
2021-09-07 13:57:49
Snabbt, rätt och till bra pris!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

David Bourne True
2021-09-04 11:55:20
Bra pris, snabb och effektiv leverans!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Katarina Lindgren True
2021-09-02 11:41:58
Snabb leverans med väl förpackade varor. Bifogad information var lätt och tydlig att följa.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Niclas Höglund True
2021-09-01 16:18:27
Snabba leveranser och bra kundsupport, inga problem när jag ville skicka tillbaka då jag beställt lite för mycket!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Lennart Runhage True
2021-09-01 06:21:27
Lätt att beställa och mycket snabb leverans.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Claus Michaelsen True
2021-08-31 11:35:10
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd, köpt gvs golvvärme fördelare, bra kvalitet

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åke magnusson True
2021-08-25 08:44:24
Funkade bra

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Uno Stenqvist True
2021-08-25 06:17:36
Snabb leverans bra kvalitet

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åsa Ivarsson True
2021-08-23 07:56:39
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åsa Ivarsson True
2021-08-23 07:56:24
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Åsa Ivarsson True
2021-08-23 07:56:11
Väldigt snabba leveranser. Snabbt och bra bemötande när jag behövde fråga om råd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Emå Plåt & Teknik True
2021-08-22 09:24:23
Snabb leverans trevliga att prata med helnöjd

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Tomas carlström True
2021-08-22 08:17:32
Bra leverwrat

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif Simmerström True
2021-08-21 16:22:22
Snabbt och smidig leverans efter beställning, nöjd med underlaget.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Leif Simmerström True
2021-08-21 16:22:08
Snabbt och smidig leverans efter beställning, nöjd med underlaget.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Staffan Lundström True
2021-08-21 13:14:15
Golvvärmebutiken är fantastiskt bra! Vi fick vår beställning mycket snabbt. När det sedan visade sig ett fel på produkten så åtgärdade de detta mycket snabbt. Dessutom så fungerar kommunikationen med Golvvärmebutiken mycket bra. Snabba svar och en mycket fin dialog som jag som kund upplever professionellt. Jag kan verkligen rekommendera Golvvärmebutiken till alla som jag känner!

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Göran Olofsson True
2021-08-21 09:42:08
Snabb o jättebra leverans

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Daniel Göransson True
2021-08-18 14:09:30
Snabbt och enkelt

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Robert Blom True
2021-08-18 09:27:25
Gjorde en beställning och allt skulle skickas samma dag, men när leveransen kom så var golvspånet restat. Fick ingen info om att det skulle vara restat, vilket jag tycker är riktigt dålig kundservice. Fick jaga kundtjänsten en hel dag innan jag kunde få info när leveransen kunde ske (tvungen å ta en extra dag semester för å ta emot den leveransen). Ett par skivor transportskadade. I övrigt så verkar det var bra prylar.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Carl Palmqvist True
2021-08-17 06:31:24
Köpte mtrl till vattenburet golvvärme system. Bra service och snabb leverans varje gång.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Johan Gullström True
2021-08-16 13:42:37
Snabb och bra service Man fick precis det man ville ha i det färdiga paketet.

Golvvärmebutiken

1900-01-01 00:00:00

Marcus Eriksson True
2021-08-14 17:21:42
Snabb leverans