Sök produkt
Hem » Köpvillkor » Integritetspolicy

Integritetspolicy

Personuppgifter

policy och hantering av kunduppgifter

 

Vi uppdaterar våra köpvillkor i egenskap av personuppgiftsansvarig, med hänsyn till införandet av GDPR (Dataskyddsförordningen) 25 Maj 2018, enligt de nya direktiv från EU om behandling av personuppgifter. Skyddet för dina personuppgifter är viktigt för oss.

 

Genom att registrera dig i vår webshop, så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer. Det innebär att du godkänner våra köpvillkor och att vi använder och lagrar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja din beställning och säkerställa korrekt namn och leveransadress, samt dina kontaktuppgifter med mobilnr för leveransavisering, och e-post för orderbekräftelse samt kunna kommunicera produktnyheter mm.

 

Vi kan även komma att dela dessa uppgifter med våra underleverantörer, som är personuppgiftsbiträden. Vilka vi även har tecknat personuppgiftsbiträdesavtal med, då de hanterar personuppgifter för vår räkning, såsom fraktbolag, kortbetalningsföretag, faktureringsbolag (kreditupplysning), samt leverantörer för att kunna fullfölja din order.

 

Personuppgifterna lagras mellan 7 år (Bokföringslagen) och 15 år (Garantitiden på vissa av våra produkter)

Uppgifter för marknadsföring sparas till dess du begär att inte längre få del av marknadsföringsmaterial, eller tidigare pga inaktivitet.

 

Du har rätt att få upplysning om vilka personuppgifter vi har om dig samt rätt att bli raderad ur vårt register, du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig, genom att kontakta oss via brev till

 

Golvvärmebutiken/Kelvin Sweden AB

Org.nr: 556498-6155

Svetsaregatan 10

30250 Halmstad

 

Cookies

Vi använder så kallade cookies på webbplatsen. Den information som samlas in och analyseras med hjälp av cookies används för att anpassa och effektivisera våra tjänster, innehållet på webbplatsen, erbjudanden och annonser till besökaren, samt för att öka säkerheten på webbplatsen.

Kort beskrivet så fungerar det så här: All information som ska stanna kvar mellan två sidladdningar måste på något sätt knytas till en viss användare. Detta görs genom att en unik nyckel lagras i en användarens webbläsare. När användaren laddar en ny sida så skickas nyckeln med till sidan och vi kan på så sätt komma fram till om användaren är inloggad och om denne har lagt något i varukorgen och så vidare.

Accepterar man inte cookies i sin webbläsare kommer flera av funktionerna på webbplatserna inte att fungera. Detta eftersom webbplatsen kommer tycka att det är en ny besökare vid varje sidladdning.

Om du inte accepterar cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Vi använder även tjänster från tredje parter vilka i vissa fall använder cookies. Bland annat samarbetar vi med följande företag för att förbättra vår marknadsföring: Criteo och Google.

Du kan välja att inte acceptera cookies från tredje part i din webbläsare genom att följa någon av dessa länkar:

http://www.youronlinechoices.com/se/dina-val

http://www.networkadvertising.org/choices

Denna webbplats använder Criteos tjänst för retargeting. Criteo använder cookies som baserat på användarhistorik möjliggör annonser på partnerwebbsidor, appar och i e-mail till personer som är intresserade av våra produkter.

Denna webbplats använder Google Analytics som tillhandahålls av Google, Inc. Google Analytics använder cookies för att kunna analysera hur användare använder webbsidan.

Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet.

Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics kan du installera ett tillägg i din webbläsare genom att följa denna länk: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

E-postutskick från tredje part eller rörande varor eller tjänster som inte är direkt relaterade till vår verksamhet förekommer inte. Vid medlemsutskick kan du som kund enkelt avregistrera dig via en länk i e-postmeddelandet.