Sök produkt
Hem » Köpvillkor » Frakt och leverans

Frakt och leverans

Fraktkostnad

Leverans av golvvärme

Våra fraktkostnader är följande:

Leveransalternativ     Pris
Brev 29
Ombud 0-5kg 89
Ombud 5-20kg 129
Hemleverans 189
Pall / Skrymmande 399
Hämta på lager 89
Utlandsfrakt Offerteras

 

Notera att alla produkter inte kan utnyttja alla fraktalternativ. Detta beror tex på varifrån paketet går till dig och naturligtvis på vikten på paketet.

 

Brev

Beställning som har en mindre vikt och volym kan beställas med leveranssätt Brev. Detta kan endast användas när betalning sker med kort eller mot postförskott. Notera att brevleveranser kan komma att levereras till ombud om produkten är för skrymmande, detta görs utan att vi i förväg kan informera om detta.

Till ombud

Beställningar som väger mindre än 20 kg kan beställas med leveranssätt "Till ombud". När din beställning har anlänt till speditörens serviceställe, det kan vara en närliggande ICA-affär eller en bensinstation i din hemort, skickas en avisering till dig. Det finns två olika sätt att få aviseringen på; SMS-avisering till din mobiltelefon eller pappersavisering. Om du anger ditt mobilnummer i din registrering använder vi SMS-avisering som standard.

SMS-avisering: Samma dag ditt paket anländer till speditörens serviceställe skickas SMS-avin till det mobilnumret som du har angivit. För att lösa ut din beställning ta med dig mobiltelefonen med det sparade sms-aviseringen och din legitimation till det anvisade servicestället. Genom att välja SMS-avisering förkortar du leveranstiden av din beställning med minst en leveransdag. OBS! Vid valt aviseringssätt sms-avisering skickas ingen pappersavi hem till dig.

Pappersavisering: När ditt paket anländer till speditörens Serviceställe skickas en avi hem till dig. Ta med dig avin till det anvisade servicestället för att lösa ut din beställning.

Hemkörning

Genom att välja leveranssätt Hemkörning får du din beställning levererad till din dörr helgfri vardag mellan kl. 08.00-16.00. När godset har anlänt till din hemort kontaktar speditören dig för bokning av utkörningstid. Därför är det viktigt att du på din order registrerar det telefonnummer du blir nådd på under dagtid.

Företagspaket/Företagsadress

När du som företag beställer med leveranssätt "Företagspaket" sker leveransen endast till företagets leveransadress, vardagar mellan 08.00-16.00. Speditören levererar utan att kontakta dig först. Finns ingen på plats som kan ta emot leveransen lämnas en avi och du kan sedan hämta beställningen på terminalen.

Hämta på vårt lager i Halmstad

Du kan välja att hämta varor på vårt lager i Halmstad. Vi tar då en expeditionsavgift på 89kr för denna hantering eftersom vi inte har en fysisk butik eller kundmottagning. Vi kontaktar dig via mail så snart varorna finns färdiga att hämta. Våra öppettider för avhämtning är 09:00-15:00 vardagar, lunchstängt 12:00-13:00. Alla helgdagar eller röda dagar är lagret stängt.

Leveranstid

Våra leveranstider är normalt 1-5 arbetsdagar. Till vissa delar av Norrland och till Gotland levererar speditören med viss fördröjning, denna är inte inräknad i den beräknade leveranstid vi anger på hemsidan. Leverans till adress på mindre ö kan i vissa fall endast levereras till närmaste ombud eller hamn på fastlandet.

Försening

Ibland händer det att en leverans blir försenad, och det betyder att utleveransen av din beställning kan ta lite längre tid än beräknat. Vi kan alltså inte garantera att din beställning kommer fram till en viss dag. Vi kan heller inte ersätta dig vid eventuell försening. Leveransproblem som vi känner till som är mer än 2 dagar får du information om. På "Ditt konto" kan du se om din beställning är skickad.