Sök produkt
Hem » Om oss

Om oss

Golvvarmebutiken.se öppnade på Internet den 1 Januari 2009 med en affärsidé som bygger på att sälja kvalitetsprodukter till lägre priser än i vanliga butiker.

Hur kan Golvvarmebutiken.se hålla så låga priser?

Kombinationen Internetshop och Lagershop håller nere våra kostnader så att vi kan sälja till lägsta möjliga pris. Tack vare att försäljningen till största del sker via Internet har vi låga kostnader för försäljning och distribution, eftersom det inte kräver stora kostnader för lager, butiksexponering, lokalhyror, personal mm.

Service & Trygghet

Vi nöjer oss dock inte bara med att hålla låga priser på golvvärme. Vi tror att Du vill handla av ett seriöst företag med bra service i form av snabba och säkra leveranser, proffsig rådgivning, bra garantivillkor och duktiga serviceverkstäder hos våra sammarbetspartners. För att Du ska kunna HANDLA SÄKERT har Golvvarmebutiken.se bl a ångerrätt och öppet köp i 30 dagar, 1- 2 års garanti och snabba leveranser. Fraktpriserna inkluderar hemleverans till dörren så att Du slipper släpa hem varorna själv. Läs gärna mer om detta i våra Villkor.

Trevlig E-handel

På Golvvärmebutiken.se så tror vi att det lönar sig att vara trevliga. Vi försöker hjälpa kunder med sånt som teknisk information samt support när något blivit fel. Vi upfyller alla regler som finns på Svensk e-handel samt har en oförändrad styrelse sedan många år tillbaka. Kort sagt vi är ett företag som är trevliga att ha att göra med! Läs eller lämna gärna egen feedback här!