Sök produkt
Hem » Om oss » Våra leverantörer

Våra leverantörer

Vi på Golvvärmebutiken.se har lagt ner mycket jobb på att gå igenom utbudet av olika system från olika tillverkare. Vi har genomfört tester och utvärderat funktioner och läggningsarbeten. Vi har valt ut följande leverantörer som vi annser komleterar varandra väl och levererar de bästa systemen på marknaden i sina segment.

Kelvin Golvvärmesystem
KELVIN AB grundades tidigt nittiotal och har genom åren levererat över 10.000 lyckade golvvärmelösningar i Sverige, Danmark, Norge och Nederländerna. Kelvins golvvärme är en elektrisk golvvärme av värmekabeltyp, dvs en tunn tråd som alstrar värme läggs under golvet.

Kelvins golvvärme har marknadens tunnaste värmekabel (ca 1 mm), Värmekabeln är så tunn att den ryms i den fästmassa som plattorna läggs i och ger 0 mm bygghöjd. Även om Kabeln är väldigt tunn är den extremt stark. Eftersom Kelvins golvärme är ett lågvoltssystem (12V, 24V eller 48V) med fulltransformator så behöver du ingen jordfelsbrytare och läggningen kräver ingen el-behörighet. Dvs. Du eller din golvläggare kan lägga värmen direkt i samband med golvläggningen.

Välj till följande golv:

- Där absolut lägsta bygghöjd önskas.
- Minimal installationskostnad.
- Mindre rum t.ex. Bad, Hall eller Kök.
Heatcom
HeatCom golvvärme är system av värmekabeltyp för 230V. Kabel för läggning på golv i bruk direkt under klinkers, plastmatta, trä eller laminatgolv, på betong, trä eller gips. Bygghöjd ca 3-7 mm beroende på modell, används vid såväl nybyggnation som renovering och ombyggnation av befintliga golv.

Välj till följande golv:

- Större golv t.ex. Kök eller Vardagsrum.
- När du vill värma flera rum med golvvärme kontrollerat via en central.
LK Systems
I över 30 år har LK Systems levererat vattenburen golvvärme. Under den här tiden har LK utvecklat och förfinat sitt golvvärmesystem så att det har blivit både ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Och dessutom lätt att installera. Ett vattenburet värmesystem måste fungera säkert under husets hela livslängd. När du väljer LK golvvärme får du ett komplett system som är utvecklat, testat och anpassat efter skandinaviska förhållanden och byggnormer.

Välj till följande golv:

- Allt från mindre toalett till största vardagsrum.
- Utnyttja fördelarna med vattenburen värme.
- Passar alla golvtyper.