Sök produkt
Hem » VVS » Fördelare

Fördelare

LK Fördelare Uni-Avst
Påbyggnadsbar fördelare för värme- och tappvattensystem med inbyggd avstängningsventil på varje avstick.
Från:300,50kr
LK Fördelare UNI 2+2
Påbyggnadsbar fördelare för värme- och tappvattensystem.
248kr
LK Fördelare UNI
Påbyggnadsbar fördelare för värme- och tappvattensystem. Monteras på vägg i LK Fördelarkonsol eller i LK Fördelarskåp UNI. Tillverkad av avzinkningsbeständig mässing, förnicklad
Från:167kr
LK Fördelare UNI Push
Fördelare för värme- och tappvattensystem.
PushFit anslutning med c/c 50 mm på avsticken.
Endast avsedd för LK PE-X Universalrör.
Från:392kr
LK Fördelare Vinkel UNI
180° vinkel som passar på LK Fördelare UNI för att vinkla matningen i skåpet då man t. ex. vill kunna installera värmemängdsmätning.
Tillverkad av avzinkningsbeständig mässing, förnicklad.
190kr
LK Ändfördelare UNI
Fördelare för värme- och tappvattensystem som ej är påbyggnadsbar. Används som sista fördelare om man inte vill bygga vidare.
Monteras på vägg i LK Fördelarkonsol eller i LK Fördelarskåp UNI. Tillverkad av avzinkningsbeständig mässing, förnicklad.
Från:165kr
LK Fördelare VVC
LK Fördelare VVC används med fördel som avslutning på VVC slinga för retur av cirkulerande varmvatten. LK Fördelare VVC passar med delar i LK:s UNI-sortiment.
172,50kr
LK PressPex Radiatorfördelare
För enkel och stabil anslutning till radiator från stam utan att s-böj behöver göras på anslutning till radiatorn. c/c 40 mm på både genomlopp och avstick.
Från:415kr
LK Fördelare UNI-25-c/c 50
Avsedd för fördelning av större flöden. Fördelaren har anslutning G25 (ut- och inv gg) för matningsledning och anslutning G20 c/c 50 mm utv gg i avsticken.
Från:194,50kr
LK Fördelare UNI-25-c/c 100
Avsedd för fördelning av större flöden och där större utrymme mellan utgående ledningar fordras, t.ex. för plats för vatten- och värmemängdsmätare.
Fördelaren har anslutning G25 (ut- och inv gg) för matningsledning och anslutning G20 c/c 100 mm utv gg i avsticken.
Från:275kr
LK Fördelare UNI Push Avst
Inbyggd avstängning på varje avstick
Påbyggnadsbar fördelare för värme- och tappvattensystem. Monteras på vägg med LK Fördelarkonsol eller inuti ett LK Fördelarskåp UNI.
Från:383,50kr
LK Fördelare Qmax G50
LK Fördelare Qmax G50 är tillverkad av rostfritt stål och är avsedd att användas som fördelare i tappvatten, värme- och kylsystem där stora flöden kan förekomma.
Fördelaren finns med två, tre, fyra eller sex uttag dim G25 med inbördes c/c om 100 mm. Fördelarna kan kombineras för att erhålla erforderligt antal uttag.
Från:1 274,50kr