Sök produkt
Hem » Elektrisk golvvärme » Snösmältning » Trappvärme » Värmematta Värmematta Svart

N/A

Värmematta Värmematta Svart

Värmematta som hjälper dig att hålla det isfritt!
Mattan klarar att smälta ca 6 centimeter snö på en timme. Du behöver inte sanda, salta, skotta och hacka dig svettig på en massa is!
Pris: 1 550kr
Delbetala från 174 kr/mån Fortus Finance
Antal Köp
 • Produktinformation

  Mattan ligger stadigt och säkert. I varje hörn finns det även ett hål om du vill förankra mattan ytterligare. Varje matta har 2 kablar. Har man bara en matta kopplas den ena till strömkabeln, den andra används bara om man vill koppla ihop flera mattor.

  Har man flera mattor. Kopplas dessa samman med hjälp av de båda kablarna. Börja med att koppla in strömkabeln i den första mattan, fortsätt sedan att koppla ihop mattorna i en serie. När samtliga mattor är sammankopplade återstår en okopplad kabel.

  Mattan ansluts till ett vanligt 230 V uttag och drar lite ström. För att få fram hur mycket effekt mattorna behöver, lägger man helt enkelt ihop strömförbrukningen på alla mattor. 

  I ett vanligt 230 V eluttag kan man oftast maximalt ta ut 2200 W. Värmemattan kan också kopplas upp mot "Ring husets app"så du har har snö- och isfria entréer när du kommer till din destination. Alla våra mattor är SEMKO godkända.


  Detta kittet innehåller ej strömkabeln, bara mattan.

  Vi garanterar dig:
  • Snabb leverans!
  • Riktigt bra support!
  • 30 dagars returrätt!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension