Sök produkt
KELVIN VK1000

Kelvin

KELVIN VK1000

Digital termostat i modern design inkl. golvtemperaturgivare. Går att installera som komfortvärme.
Kelvin VK tillverkas i Sverige
Pris: 4 400kr 4 680kr
Delbetala från 488 kr/mån Fortus Finance
Antal Köp
 • Produktinformation

  Komplett värmekabel kit för 6,3-13,3 kvadratmeter.

  Kelvin VK är svensk kvallite


  Kabel längd: 100 m, Värm effekt: 1000 W

  Paketet innehåller följande:

  • Värmekabel
  • Programmerbar eller manuell termostat.
  • Golvgivare och flexrör.
  • Monteringstejp (Dubbelhäftande).
  • Buntband (För montering i armeringsnät)
  • Monteringsanvisning och installationsdekal.  Kelvin VK är vårt mest flexibla värmesystem då Kelvins golvvärmekabel är mycket följsam och lätt att lägga. Det är dessutom vår tunnaste värmekabel med fullskärm. Fullskärm är ett krav i våtrum enligt dagens normer när man använder 230V.

  Värmekabeln kan installeras ovanpå befintliga golvkonstruktioner som gips-, spånskiva eller betong. Kabeln förläggs då i ett tunt spackelskikt. Kelvin VK kan installeras upp till 125 W/m² på brännbart material och 160 W/m² på betong. Därför passar det utmärkt för användning i uterum, där du behöver en högre effekt än inomhus.

  230V-värmekabel skall i enhetlighet med Svensk lag alltid installeras av elektriker.

  Svensk kvalité

  Kelvins värmekablar är isolerade med Eten-tetrafluoreten ett material som är närbesläktat med Teflon, men mycket tåligare mot mekanisk belastning. Eten-tetrafluoreten tål temperaturer upp till +150 °C och har mycket hög kemisk och elektrisk motståndskraft. Detta i kombination med en modern tillverkninsteknologi ger en hög och stabil kvalité.

  Kelvin 15 år garanti

  Kelvin garanti

  Du kan lugnt njuta av din golvvärme i många år, om oturen mot förmodan skulle vara framme och det visar sig vara något
   fel på kabeln inom dom närmsta 15 åren täcker Kelvins garanti hela kostnaden för felsökning och åtgärdande av felet.

  Spara miljö och pengar!

  Utnyttja den programmerbara termostaten med de förinställda veckoprogrammen eller ställ in ditt eget efter hur just du använder ditt golv. Då kommer ditt Kelvin golv bara vara varmt just när du är hemma och använder rummet. Kanske välja att ha lite extra varmt på måndagsmorgonen för att få en skönare start på veckan! Att använda ett smart vecko program efter hur just du är hemma kan också sänka energikostnaden för golvet med upp till 70%.

  Vi garanterar dig:
  • Snabb leverans!
  • Riktigt bra support!
  • 30 dagars returrätt!
 • Kundrecensioner

  • Bra
   Tunn kabel som är ganska följsam och enkel att lägga. Mycket dubbelhäftande tejp inkluderat men kör med smältlim och limpistol också. Tejpen har ganska bra vidhäftning men lite svårjobbad. Enklare med limpistol!. Enligt elektrikern som kopplade in styrningen så var kvaliteten på termostaten sådär. Han undrade om jag hade beställt det på wish.. Då har jag den dyrare programmerbara. Den fungerar bra. Men knapparna är lite tröga. Överlag ett bra och prisvärt paket.
  • Nöjd
   Klockren produkt, däremot höll inte tapen riktigt för belastningen med flytspacklet, så kabeln flöt upp på något ställe, skulle ändå spackla tjockt lager, så jsg tog en liten paus så härdade spacklet fast kabeln! Bra pris och snabb leverans!
  Skriv recension
Relaterade produkter