Sök produkt
Hem » Om oss » Heatcom

Heatcom

HeatCom har över 30 års samlad erfarenhet när det gäller design, produktion och marknadsföring av elektrisk golvvärme med termostater och tillbehör. Heatcom golvvärme är ett unikt, skandinaviskt golvvärmesystem till hela bostaden. Du kan få en skräddarsydd lösning till varje enskilt rum. Från den minsta toalett till den största kontorsmiljö. Systemlösningarna bygger på värmekablar (cable kit) eller golvvärmenät som ger fullvärme och löser alla värmeproblem.

Flexibel golvvärme med 3 mm värmekabel

Heatcom Cable kit är ett av marknadens mest flexibla värmesystem. Det är dessutom Sveriges tunnaste värmekabel med fullskärm. Fullskärm är ett krav i våtrum om man använder 230V. Heatcom golvvärmekabel är mycket följsam och lätt att lägga. Den sticker inte upp så att den kräver extra mycket spackel. Med Heatcom värmekabel kan du själv styra vilken effekt du vill ha. Du kan t.ex. ha olika effekt på olika delar av golvet. T.ex. 150 W/m2 i duschen så att golvet torkar upp fortare. Avståndet mellan kablarna avgör vilken effekt du får.

 

Golvvärmenät

Komfort i metervara med olika effekt till alla slags golv. Samtliga Heatcom värmenät är VDE-godkända. Det är ett Europeisk norm för godkännande jämställt med, Semko, Demko, Nemko etc. Alla värmenät är 50 cm breda och finns i olika längder.

15 års garanti på alla HeatCom värmekablar och 3 års garanti på termostater.

HeatCom lämnar 15 års garanti på golvvärme kabel Heatcom golvvärmesystem håller som regel lika länge som golvet ligger. Systemet kräver inget som helst underhåll. Garantin gäller eventuella fabrikationsfel på produkterna. Garantin fungerar i överensstämmelse med gällande generella produktansvarsregler som anges i EU-direktiv 85/374/CEE och nationellt gällande lag. Reparation eller byte av produkt

Om garantin mot förmodan träder i kraft skall felet fastställas och åtgärdas av Heatcom godkänd installatör. Heatcom erbjuder fullgaranti, vilket innebär att felet åtgärdas, eventuellt felaktiva heatcomprodukter byts ut eller repareras. Material eller inredning, som påverkas av reparationen återställs. Inga kostnader kommer att faktureras för dessa åtgärder.

Följande täcks inte av Heatcom a/s Garanti:

- Fel som uppstått p.g.a. fel golvkonstruktion.
- Fel som uppståt p.g.a. fel handhavande under installationen eller p.g.a. heatcoms instruktion eller gällande regler ej har följts.
- Fel orsakade av annan person.
- Fel orsakade av felaktig användning.

Felanmälan

Har du en defekt produkt som faller under Heatcom Garantin, skall en garantibevis fyllas i. Har du ingen tillgänglig kan du ladda ner den här och fylla i den.
Ladda ner Garantibevis >>

Installationen skall göras av behörig elektriker.