Sök produkt
Hem » Radiatorer » Elektriska radiatorer » Thermotec AeroFlow » AeroFlow Compact 1300

Thermotec

AeroFlow Compact 1300

Inklusive väggkonsoll och stickkontakt.
Passar alla typer av rum.
Mått BxHxD: 680x610x90 mm
Spänning: 230V. Effekt: 1300W.
För rumsstorlekar upp till 20kvm.
Pris: 5 199kr
Delbetala från 576 kr/mån Fortus Finance
Antal Köp
 • Produktinformation

  Högkvalitativt elelement, med modern design och funktion. Programmerbar uppvärmning med möjlighet till styrning via app.
  Elementet levereras med 1,5m stickkontakt, för enkel och snabb installation. I paketet får du även med en sockel för montering på vägg.
  Som tillval finns det rullfötter eller fasta fötter, om elementet istället skall ställas mot golvet.

  Mått (Bredd, höjd, djup): 680x610x90mm
  Spänning: 230V
  Effekt: 1300W
  Passar rumsstorlekar från 10m2 till 20m2.

   

  AeroFlow®-tekniken är ett resultat av många års forskning och utvecklingsarbete. Det kombinerar en förbättrad värmelagring med en optimerad Luftflödesteknik. Tillsammans skapar de båda komponenterna ett trevligt, varmt och sunt inomhusklimat.

  Med den nya generationens el-element sparar du även el och håller energikostnaderna nere. Unikt för Thermotecs element är de utvecklade uppvärmningsstenarna av chamotte som lagrar värmen och behåller värmen utan att behöva värmas upp igen.

  Ännu en speciell funktion framtagen av Thermotec är värmeöverföringen från stenarna som gör att elementet snabbt värms upp över hela ytan. Dessutom tillhandahåller flödesoptimerade lameller en lägre cirkulationshastighet vid högre luftflöde. Resultatet blir mindre dammförorening av luften och en snabbare och jämnare uppvärmning.

  AeroFlow®-Elelement
  är lämpliga båda som enda värmekälla för ditt hus samt som extra uppvärmning för spontant värmebehov. Speciellt för oregelbunden användning av ex uterum, gästbadrum eller gästhus är elektriska element idealisk som värmekälla. De är lätta att montera och därför enkla att ta med sig.

   

   

 • Där Kvalitet hör hemma.

  ”Made in Germany” är inte bara en slogan för oss.

  Det är en kvalitetsstämpel på vårt engagemang och ständiga strävan efter högkvalitativa produkter. Vi producerar med tidlös design, hållbar kvalitet under lång tid för att möta högt ställda krav. För att nå dessa mål och säkerställa kvaliteten avstår vi medvetet  från outsourcing och underleverantörer. Varje enskilt steg i produktionsledet granskas  noggrant och genomgår kvalitetskontroller. I tätt samarbete med vetenskapliga institut  tar vi del av forskning som säkerställer modern utveckling och kvalificerad teknik. Kreativ forskning och utveckling, modern teknik och kvalificerad arbetskraft står bakom namnet Thermotec.

  Garantidekal Thermotec

  Vi garanterar dig:
  • Snabb leverans!
  • Riktigt bra support!
  • 30 dagars returrätt!
 • Bifogade filer

 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension
Relaterade produkter