Sök produkt
Hem » VVS » Fördelarskåp & Prefab » LK Fördelarskåp Qmax
LK Fördelarskåp Qmax

LK Systems

LK Fördelarskåp Qmax

LK Fördelarskåp Qmax är avsett att användas där man önskar dölja LK Fördelare Qmax G50.
LK Fördelarskåp Qmax med tillhörande monteringsanvisning är anpassat till Branschregler Säker Vatteninstallation.
Pris: 5 385kr
Delbetala från 596 kr/mån Fortus Finance
Antal Köp
 • Produktinformation

  Skåpet har en tät botten med rörgenomföringar av gummi. Skåpsbotten är försedd med dränagestos vilket gör att eventuellt läckagevatten dräneras till en inspektionsbar plats.

  Skåpet är tillverkat av 1 mm pulverlackerad stålplåt, RAL 9016. Skåpet är avsett att monteras inbyggt i vägg alternativt utvändigt på vägg. Minsta regeltjocklek vid inbyggnad är 190 mm. Skåpet skall monteras enligt Branschregler Säker Vatteninstallation.

  Skåpet ska kompletteras med ram/lucka. Det finns två typer av ram/lucka beroende på om skåpet är monterat invändigt i eller utvändigt på innervägg. Vid utvändigt montage ska skåpet även kompletteras med sockel för döljande av rör mellan skåp och golv.

  LK Fördelarskåp Qmax levereras med LK Konsol Qmax, rörgenomföringar, bälgmuff för dränage, 1,5 meter tomrör för dränage, dränageböj med utloppsbricka, kabelgenomföringar för rumsreglering, sprutskydd samt monteringsanvisning. Baksidan av skåpet är försett med fyra stycken förmonterade M8 muttrar som kan användas för infästning mot LK Skåpsstativ då man önskar montera skåpet innan en betongplatta gjuts. Skåpets gavlar är försedda med knockouthål för ev. sidoanslutning av tillopp och returledning. Ovansidan av skåpet har knockouthål för ev. stamdragning genom skåpet samt knockouthål för rördragning uppåt. Max rördimension för stam är 50 mm. För kabelgenomföring till rumsreglering m.m. finns knockouthål i skåpets ovansida.

  OBS! I de fall en stamledning dras inuti skåpet, kan max antal uttag komma att minskas med ett eller flera uttag.

  Vi garanterar dig:
  • Snabb leverans!
  • Riktigt bra support!
  • 30 dagars returrätt!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension