Sök produkt
Hem » VVS » Kopplingar » Övrigt » LK Anslutningskoppling, M26

LK Systems

LK Anslutningskoppling, M26

Pris: 143kr
Delbetala från 50 kr/mån Fortus Finance
Antal Köp
 • Produktinformation

  För samtliga LK Väggdosor. Levereras med förkromad väggbricka Ø 80 mm (Gäller ej LK Förlängningsrör G15 80 mm). Utv G15 för anslutning till väggdosans vinkelnippel, 75 mm lång. Rak M26 anslutning med löpande mutter och avstängning för montage av blandare enligt svensk standard.

  Utv G15 för anslutning till väggdosans vinkelnippel, 75 mm lång. Rak M26 anslutning med löpande mutter för montage av blandare enligt svensk standard.

  Rak utv G20 för montage av blandare enligt internationell standard, (c/c 150 mm).

  Rak utv G20 och avstängning för montage av blandare enligt internationell standard, (c/c 150 mm).

  I vinkel en utv G10 gänga för inkoppling av t.ex halvkoppling eller anslutningsslang med lekande mutter och planpackning.

  I vinkel en utv G15 gänga för inkoppling av t.ex halvkoppling eller anslutningsslang med lekande mutter och planpackning.

  I vinkel en klämringskoppling med avstängning för anslutning av 10 mm kopparrör. Tas muttern till klämringskopplingen bort är där en utvändig G15 gänga för inkoppling av t.ex halvkoppling eller anslutningsslang med lekande mutter och planpackning.

  I vinkel en utv G10 gänga med avstängning för inkoppling av t.ex halvkoppling eller anslutningsslang med lekande mutter och planpackning.

  Med två anslutningar i vinkel båda med avstängning. En klämringskoppling för 10 mm kopparrör, tas muttern till klämringskopplingen bort är där en utvändig G10 gänga. Den andra anslutningen är utv G15 för tex tvättmaskin, adapeter till G20 är bipackad.

  Rak inv G15 gänga för t.ex. fortsatt rördragning.

  LK Förlängningsrör förlänger G15-gängan med 86 mm. Totallängd 110 mm.

  Vi garanterar dig:
  • Snabb leverans!
  • Riktigt bra support!
  • 30 dagars returrätt!
 • Kundrecensioner

  Inga recensioner än. Bli Först! Skriv recension